Miért szereti mindenki annyira Jinx-et a League Of Legends-ből? (LoL)
Figyelt kérdés
Nem csak arról van szó, hogy jól játszható karakter, hanem az, hogy sokan Cosplayelik, meg úgy csodálják mintha igazi ember lenne. Miért van ez?2016. máj. 8. 11:29
1/7 anonim válasza:
Minden champet sokan sokan Cosplayelnek. Amúgy meg hiába jól játszható karakter, attól függ kit pickelnek ellene.
2/7 anonim válasza:
Szerintem a music video nagyon megdobta a népszerűségét, a Cinematic Trailer meg Ahrinak, ezért ezek viszonylag népszerűbbek a többinél.
3/7 anonim válasza:
Azért nem mindenki, én pl. most hallottam róla először. De megkérdeztem anyámat, és ő sem szereti.
4/7 anonim válasza:
Könnyű cosplay-elni. Gondold el Malphite-ot mennyi ideig tartana papírból megcsinálni. Ehhez képest egy Jinx-nél fürdőruha felső, kisgatya, esetleg az egyik fegyver amivel el lehet bíbelődni de annyi.
A másik amit írtak, a videók. Az is dob rajta.
5/7 anonim válasza:
Szerintem nem pickelik olyan kirívóan sokan. De az tuti, hogy az óceánnyi Zed meg Yasuo main mellett eltörpül. Amúgy adc-ből is legalább annyian pickelnek pl Ezrealt, Vaynet, MF-et, Aashe-t stb.
6/7 anonim válasza:
Hallgasd meg league of legends music - get jinxedet es mindent megértesz
7/7 anonim válasza:
Mert jinx sexy karakter.
Jól néz ki és olyan dögösen őrült.
Ha élő személy lenne én tuti le akarnék feküdni vele😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!