Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért szereti mindenki annyira...

Miért szereti mindenki annyira Jinx-et a League Of Legends-ből? (LoL)

Figyelt kérdés
Nem csak arról van szó, hogy jól játszható karakter, hanem az, hogy sokan Cosplayelik, meg úgy csodálják mintha igazi ember lenne. Miért van ez?

2016. máj. 8. 11:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Minden champet sokan sokan Cosplayelnek. Amúgy meg hiába jól játszható karakter, attól függ kit pickelnek ellene.
2016. máj. 8. 11:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a music video nagyon megdobta a népszerűségét, a Cinematic Trailer meg Ahrinak, ezért ezek viszonylag népszerűbbek a többinél.
2016. máj. 8. 12:33
 3/7 anonim ***** válasza:
66%
Azért nem mindenki, én pl. most hallottam róla először. De megkérdeztem anyámat, és ő sem szereti.
2016. máj. 8. 12:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Könnyű cosplay-elni. Gondold el Malphite-ot mennyi ideig tartana papírból megcsinálni. Ehhez képest egy Jinx-nél fürdőruha felső, kisgatya, esetleg az egyik fegyver amivel el lehet bíbelődni de annyi.

A másik amit írtak, a videók. Az is dob rajta.

2016. máj. 8. 17:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem pickelik olyan kirívóan sokan. De az tuti, hogy az óceánnyi Zed meg Yasuo main mellett eltörpül. Amúgy adc-ből is legalább annyian pickelnek pl Ezrealt, Vaynet, MF-et, Aashe-t stb.
2016. máj. 11. 12:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Hallgasd meg league of legends music - get jinxedet es mindent megértesz
2016. dec. 18. 22:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Mert jinx sexy karakter.

Jól néz ki és olyan dögösen őrült.

Ha élő személy lenne én tuti le akarnék feküdni vele😂

2018. jan. 31. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!