Ha 16 éves vagy akkor airsoftra lehet menni egyedül?
Miért ne lehetne egyedül menni?!
Ez egy csapatépítő sport. Játék közben könnyen meg lehet találni a közös hangot a normálisabb sporttársakkal.
Vagy ha nem akarsz egyedül menni rángasd el egy haverod.
Először én is egy haverral mentem. Igaz ő egy csapat tagja és jött a csapata is. Így voltunk 8-an kb.
Szülői engedélyről meg annyit hogy iratsz egy lapra valamelyik szülőddel hogy játszhatod a sportot,meg van engedve bla bla bla...
Nekem pl nem kellett ilyet iratni sose. Passz hogy miért.
Nekem már az 1. játékom előtt megvolt a 70.000ft-os fegyom és a fél felszerelésem szóval az nagyon gáz lett volna ha nem nyeri el a tetszésem a dolog. De szerencsére nem így lett.
Aki szeret pl Battlefield-ekkel játszani azt nagy valószínűséggel magával ragadja az airsoft világa. Taktikázol,rejtőzködsz,csapatmunka,meg persze az egész annyira élethű amennyire lehet.
De ha nem vagy biztos magadba,akkor első játékon bérelj a helyszínen bérfegyót meg felszerelést. Aztán ha tetszik, akkor már ideje saját fegyvert beszerezni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!