Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha 16 éves vagy akkor airsoftr...

Pedington kérdése:

Ha 16 éves vagy akkor airsoftra lehet menni egyedül?

Figyelt kérdés
A szabályzat azt írja szülői engedéllyel lehet menni de azt sehol se látom hogy lehet-e egyedül menni mert akárhány vidót néztem mindig csapatokba mentek és elbizonytalanodtam hogy vegyek-e airsoft puskát meg felszerelést.

2016. máj. 7. 17:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Először találj egy csapatot aki egyáltalán azt mondja hogy játszhatsz velük.
2016. máj. 7. 18:10
 2/5 anonim ***** válasza:
egyedül nincs sok értelme, először keress egy hobbi csapatot a környékeden, akikhez csatlakozhatsz, utána mehet a többi.
2016. máj. 7. 18:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne egyedül menni?!

Ez egy csapatépítő sport. Játék közben könnyen meg lehet találni a közös hangot a normálisabb sporttársakkal.

Vagy ha nem akarsz egyedül menni rángasd el egy haverod.

Először én is egy haverral mentem. Igaz ő egy csapat tagja és jött a csapata is. Így voltunk 8-an kb.

Szülői engedélyről meg annyit hogy iratsz egy lapra valamelyik szülőddel hogy játszhatod a sportot,meg van engedve bla bla bla...

Nekem pl nem kellett ilyet iratni sose. Passz hogy miért.

Nekem már az 1. játékom előtt megvolt a 70.000ft-os fegyom és a fél felszerelésem szóval az nagyon gáz lett volna ha nem nyeri el a tetszésem a dolog. De szerencsére nem így lett.

Aki szeret pl Battlefield-ekkel játszani azt nagy valószínűséggel magával ragadja az airsoft világa. Taktikázol,rejtőzködsz,csapatmunka,meg persze az egész annyira élethű amennyire lehet.

De ha nem vagy biztos magadba,akkor első játékon bérelj a helyszínen bérfegyót meg felszerelést. Aztán ha tetszik, akkor már ideje saját fegyvert beszerezni stb.

2016. máj. 7. 22:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2016. máj. 8. 08:08
 5/5 anonim ***** válasza:
2016. máj. 9. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!