Steam gift be kapom a megvásárolt játékot ilyenkor mi van?
Egy olyan accom van steamen amire nem töltöttem pénzt és jó ideig nem is voltam rajta fent. Valamelyik nap felmentem és láttam hogy se barátom semmim sincs. utána néztem, a steam kitalálta hogy amig nem töltök 5 dollárt rá addig korlátozta itt picit felidegesítettem magam undorító. NA de a lényeg: Gta 5 öt fogom jövő hónapba megveszem egy oldalról ahol steam gift ként kapom meg a vásárolt játékot.
Lehet valami baj abból hogy ezek a hülyék lekorlátozták az accot (Amugy mindenkiét aki nem költ pénzt rájuk)
Gondolok itt hogy nem kapom meg a gift et vagy nem tudom aktiválni stb
azért mert akármilyen kis pénz akkor is pénz ... ez eddig nem volt megint valami hülyeség. Aki meg lopni akar accot az ugyis tud lopni ha van ilyen "védelem"
Amugy soha nem vettem még játékot semmilyen formába ez az első. De akkor se tetszik egy csomó haverom csak steam en van fent én meg nem tudok felmenni mert Védekeznek XD ehh
Ráadásul a team fortress ami ingyenes azzal se tudok játszani ugyanez az ok miatt
#3 Hiába veszed meg gift formájában, nem fog megszűnni a korlátozás, mert ahhoz a Steam-en kell elköltened/feltöltened azt a (legalább) 5 eurót.
Ami amúgy egy nevetségesen alacsony összeg, aminek egy átlagos Steam felhasználó minimum a tízszeresét elkölti egy év alatt...
Arra meg nem lennék büszke a helyedben, hogy eddig egy eredeti játékom se volt...
Figyelj, nekem van egy akkom, amin meg van a GTA5, CS:GO is van rajta, cs:go-b belül kb 15 euró értékben Skinek.
Plusz néhány kisebb gagyibb játék.
17 ezerért ha kell, odaadom neked. Még így is én bukok rajta valamicskét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!