Dota2 - melyek a topos karakterek?
Figyelt kérdés
Most kezdeném el, de nem tudom, hogy melyek a topis karakterek. Pluszba nem ártana, ha írnátok is tóluk valamit. Előre is köszi!
(Igen próbáltam a "dota2 top heroes" keresést, de nem, nem adott ki használhatót így...)
2016. máj. 3. 19:17
1/4 adventurer111 válasza:
Ha úgy érted mint LOL-ban a top akkor pontosan olyan nincs mert a toplane mindegyik oldalon változó, egyiken safeline másikon offlane. Az offlanerek szoktak az olyanokra hasonlítani hogy mondjuk túléli lanen 2v1-ben. offlanerek pl: clinkz,bounty hunter,clockverk,tidehunter,dark seer,axe,weaver, lone druid,centaur stb magyarul akiknek van valami olyan képességük amivel el tudnak menekülni vagy túl tankosak ahhoz hogy csak úgy megöljék őket vagy csak nem éri meg őket ütni(axe). [link]
2/4 A kérdező kommentje:
Tehát attól függ, hogy "topra vagy botra" megyek az adott hőssel, hogy melyik oldalon vagyok?
Akkor ez alapján, ha pl. Clockwerk -kel megyek offlane -re, akkor ha Radiant oldalon, akkor felülre, ha Dire oldalon vagyok, akkor pedig alulra megyek?
2016. máj. 4. 09:42
3/4 adventurer111 válasza:
igen. Majd talán jelölj steamen(ugyanaz a név) és tudlak tanítani.(1200 óra 3k mmr)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, sokat segített! :D
2016. máj. 4. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!