Megéri egy kamerával az arcomban nonstop ps4 játékokat játszani?
Figyelt kérdés
Már többen is mondták nekem, hogy kamera előtt kéne játszanom mert azzal is lehet pénzt keresni meg ilyesmik. De én ezt nem értem, hogyan?
Azt tudom hogy youtube-on meg twitch-en tudják mások nézni ahogy játszok... én is szoktam nézni néha másokat. De leginkább játszok, nagyon-nagyon sokat, és a kamerát meg azért emlegették mert elvileg szép vagyok, nő vagyok. De komolyan emiatt nézné bárki is ahogy játszok? Én nem azért nézek élő adásokat például mert valaki jól néz ki. És egyáltalán hogy lehet ezzel pénzt keresni? Érdekelne... meg a véleményetek is az egészről.
2016. máj. 2. 19:40
1/2 anonim válasza:
Ha kicsit produkálod magad és tudsz valamennyire angolul, akkor simán megélsz belőle, ha twitch-en streameled ahogy játszol. Kicsit nehezen fog beindulni, de utána elég jól lehet keresni vele.
2/2 anonim válasza:
Eleg sok ribi van aki elmeletileg streameli ahogy jatszik, igazabol meg a mellei felig ki vannak esve a melltartobol es ezzel rakas penzt osszeszed. Nem sulyedj le az o szintukre!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!