Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Skyforge nem indul el!? Segítség!

Skyforge nem indul el!? Segítség!

Figyelt kérdés

3 kicseszett napig telepítette!!! >.< Jó nyögvenyelősen ment, nah mindegy, indítanám el, és ezt adta ki, fehér képernyő, + hibaüzenet: Error description:

Error initializing graphics subsystem.

( Code: 10703, error: D3D9_CREATE_DEVICE_FAILED )

The error might be caused by the graphics card:

ATI Radeon HD 2600 PRO ( monitor Általános nem PnP képernyő )

Error initializing graphics subsystem (D3D9_INTZ_NOT_SUPPORTED).

( Code: 10705, error: D3D9_INTZ_NOT_SUPPORTED )

Error initializing graphics subsystem (D3D9_INTZ_NOT_SUPPORTED).

( Code: 10705, error: D3D9_INTZ_NOT_SUPPORTED )

Possible solution:

<a href="http://support.amd.com/en-us/download">Download ATI/AMD drivers</a>

------------------------------------------------------

A linkre rá kattintottam, feltelepítettem, és miután elindítottam volna, "A program nem válaszol" (Ati radeon HD 2600 vagy mi volt, mi erre a megoldás?

2016. máj. 2. 18:52
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Mit értetek azon hogy aktuális? :D
2016. máj. 3. 12:58
 12/16 anonim ***** válasza:
Amik mondjuk 2-3 évnél nem régebbi release-űek. :D
2016. máj. 3. 13:08
 13/16 anonim ***** válasza:

koszonom #10-es...

tudom hogy neha kicsit eldobom a sulykot, de ez van, nem tudok es nem is fogok valtozni.

a SS, GoA meg tarsait elhiszem, de az Aion meg Tera-ra kivancsi volnek milyen beallitasokkal tolod, es reszt veszel-e olyan dolgokban ahol 10+ jatekos van a kepernyodon?

a szazalekolas meg kesz vicc. amit amugy sem a jatekosoktol hanem fanatikus vallasosoktol es politikusoktol es a melegektol kaptam, a fent emlitett tulajdonsagom miatt.

2016. máj. 3. 13:23
 14/16 anonim ***** válasza:

na tok jo hogy kiirtal meg egy kerdest es elastad onmagad.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__7768409__..

Nekem a Fate of Arun fent volt a gépemen, de letöröltem, eléggé nyögvenyelősen működött nekem - itt meg azt allitod hogy lagg nelkul ment. es meg en vagyok a hulye ugye...

2016. máj. 3. 14:20
 15/16 anonim válasza:
Istenem azt sem tudja mi a VGA és okoskodik ráadásul informatikát tanul,inkább hallgatna
2016. máj. 3. 14:23
 16/16 A kérdező kommentje:
Jöttek a gyökerek c.c Örülök hogy mély elemzésbe kezdtetek, avagy beszéljük ki nyíltan Alexa Bunnyheart életét show, sehol sem ástam el magam, csak nem említettem meg néhány részletet, ha a TERA-ról leveszem a grafikát jól működik, még valamit? Jah, és másik kommentelő, nem hinném hogy mindent tudnom kéne, nem születik mindenki olyan hamis gépzseninek mint te... :"D Örülnék ha nem látnálak többet titeket a kérdéseimnél, sziasztok. :)
2016. máj. 3. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!