Amnesia: Machine for pigs mennyire lesz durva?
Nem vagyok valami horrorálló, 14 éves vagyok, és még soha sem játszottam komolyabbal. Anno még a Lurkingel meg a FNAF-el, de azokat alig nevezném horrornak...
Megvan mind két Amnesia, igaz, hogy az első ijesztőbb? Főként azokat szeretem, amelyek egy nyomasztó, félelmetes környezetre építenek, mint a Penumbra sorozat.
Most itt vagyok az Amnesi: MFP első pályáján, eddig még nem vészes, de mi jön később?
ott inkább a sztorin van a lényeg, a nyomott hangulat, stb.
Néha befigyel pár vagdalt zombi disznó, de itt el kell előlük bújni, sunnyogni, meg főleg logikai feladatok vannak, mit megnyomva merre mehetsz tovább stb.
Ez nem egy dead space 2 ( https://www.youtube.com/watch?v=ARuZH1KSjrk ) :D
Én személy szerint nem szeretem azokat a játékokat, amelyek a túlzott jumpscarekre építenek. Ezektől agyfas*t kapok és elmegy a játékkedvem. A Penumbra is a hátborzongató környezettel, és ami még fontosabb: hihetetlenül jó történettel győzött meg.
Amúgy az Alien Isolation milyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!