Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Amnesia: Machine for pigs...

Amnesia: Machine for pigs mennyire lesz durva?

Figyelt kérdés

Nem vagyok valami horrorálló, 14 éves vagyok, és még soha sem játszottam komolyabbal. Anno még a Lurkingel meg a FNAF-el, de azokat alig nevezném horrornak...

Megvan mind két Amnesia, igaz, hogy az első ijesztőbb? Főként azokat szeretem, amelyek egy nyomasztó, félelmetes környezetre építenek, mint a Penumbra sorozat.

Most itt vagyok az Amnesi: MFP első pályáján, eddig még nem vészes, de mi jön később?

2016. máj. 1. 12:11
 1/6 anonim ***** válasza:

ott inkább a sztorin van a lényeg, a nyomott hangulat, stb.

Néha befigyel pár vagdalt zombi disznó, de itt el kell előlük bújni, sunnyogni, meg főleg logikai feladatok vannak, mit megnyomva merre mehetsz tovább stb.

Ez nem egy dead space 2 ( https://www.youtube.com/watch?v=ARuZH1KSjrk ) :D

2016. máj. 1. 12:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor szerintem kezdésnek jó lesz :)
2016. máj. 1. 12:22
 3/6 A kérdező kommentje:

Én személy szerint nem szeretem azokat a játékokat, amelyek a túlzott jumpscarekre építenek. Ezektől agyfas*t kapok és elmegy a játékkedvem. A Penumbra is a hátborzongató környezettel, és ami még fontosabb: hihetetlenül jó történettel győzött meg.

Amúgy az Alien Isolation milyen?

2016. máj. 1. 12:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha félsz a Xenomorphoktól,akkor jól meg lehet ijedni tőle. Én szeretem az alien játékokat,az isolation-től nem ijedtem meg,mert a Xenomorph számomra nem félelmetes,szerintem cool teremtmény :) (azért a valóságban nem futnék össze eggyel :DD) Történet,ami olyan,nem annyira nyomasztó,az űrben vagy egy űrközponton, kiszabadultak a Facehuggerek,azok embereket termékenyítettek meg, mellkasukból kirágta magát egy Chestburster,ami Xenomorph-fá fejlődött. Ezek ölik a népet,te meg túl kell éld az egészet míg a Weyland Yutani Inc. emberei összeszednek. Néha ilyen szellőzőkből ugranak rád fölülről,néha meg a szobában figyelőznek, és ha észrevesznek akkor vagy sikerül kinyírnod,vagy átüti a koponyádat. Másik lehetőség hogy hátulról döf le a pengeéles farkával. Mh. Én nem félek tőle,egyrészt mert várok,másrészt már előbb írtam, hogy miért.
2016. máj. 2. 20:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen, ismerem az Alien filmeket, nagyon tetszettek :) Valóban nem túl ijesztők, de én inkább az izgalmat és a menekülés élményét keresem. Lehet kipróbálom azt is :)
2016. máj. 2. 21:52
 6/6 anonim ***** válasza:
A machine for pigs egyáltalán nem durva. Próbáld ki, nekem tetszett bár lehetett volna hosszabb is.
2016. máj. 6. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!