Szerintetek kettő közül melyik videójátékot válasszam és miért?
A Black Flaget csak akkor válaszd, ha szereted a kalózokat. Ha nem fog meg a kalózkodás világa, akkor egy önismétlő monoton unalmas semmi az egész (ráadásul az Assassins Creed 3 minden elemét újrahasznosítja, alig van benne igazi új tartalom.) Én AC fan vagyok de a Black Flaget végigjátszva szétuntam az agyamat, 5-6 óra után unalmas lett a hajókázás, sztori nincs, a főküldetések rémesen repetitívek, súlytalanok és unalmasak, a mellékcucc pedig csak addig érdekes, amíg képes a játék magával ragadni. Ha elveszíted a kötődést - nem marad semmi. Nagyon túlértékelt a Black Flag.
A FarCry 3 játékmenete kiváló, a sztori elég bugyuta tud lenni néha és a főkarakterünk is egy tini kölök aki olykor rettenet irritáló, de még mindig sokkal jobb mint a Black Flag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!