Mit nem szerettek a GTA IV-ben?
Figyelt kérdés
Csomó kérdésnél mindenki fikázza a GTA IV-et pedig a grafika jo a sztori is elég jó meg minden2010. ápr. 7. 17:28
1/13 anonim válasza:
Írtó nagy a gépigénye
nálam el se indulna
programhibák
2/13 anonim válasza:
Én azt nem szeretem hogy el sem indul a gépemen.
3/13 anonim válasza:
A legtöbb embernek az a baja hogy el se indulna a gépén, de fikázza hogy milyen hibák vannak benne, közben alig van egy-két hiba benne. Én szeretek GTA IV-ezni, bár tényleg optimalizálhatták volna jobban.
4/13 anonim válasza:
Hát..változatossabb küldetések:)
5/13 A kérdező kommentje:
nekem megy a gépemen és tetszik is
azért az előző részekhez képest nagy újítások vannak benne
én szeretek vele jáccani
2010. ápr. 7. 21:05
6/13 anonim válasza:
Rohadt nagy gépigény miatt az fikázza akinek nem indul el...ps3-as játékosok közül egy rossz szót nem hallottam rá.
8/13 anonim válasza:
Azért fikázzák, mert nem indul/nincs meg nekik.
(Amúgy a pc-s verzió jobb, mint a konzolos.)
9/13 anonim válasza:
Nekem elindult, de annyira nem nagy szám. A grafikai optimalizatlanság elég szembetűnő, a küldetéseket is már mind láttuk a VC-ben/SA-ban (mellesleg most megint elkezdtem a VC-t, mérföldekkel jobb). Sok jó dolgot kivettek belőle, ami az előző részekben benne volt, és ehhez képest elég kevés az újítás. Jó-jó, de lehetne jobb is sokkal.
10/13 anonim válasza:
Mi benne a rossz?
Gyengén van optimalizálva.
Minden hangsúly a grafikán van, a hangulat, meg az élmény nullán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!