Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan futhatna el ezen a...

Hogyan futhatna el ezen a gyenge gépen a jó játékok? Gondolok GTA V

Figyelt kérdés

Hallottam olyan módszerről, ami segítségével még egy középkategóriás géppel is menne az ilyesmi játékok!

Ezzel lehetne? :

Intel Pentium E6600

NVIDIA GT 9600

2x1Gb RAM

32bit Windows 7 Home Premium

Ha igen, akkor hogyan?

Haverom egy NVIDIA FX 5200-on futtatta! És 2GB RAM-mal! Neki is Pentium proci-ja volt! :)

2016. ápr. 27. 14:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Kèrdezd meg a haverodat. Valószínűleg hazudott.
2016. ápr. 27. 15:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Az a poén megmutatta nekem! De nem mondta el! Olyasmiket mondogatott, hogy nyúzott valamit a BIOS-ban? Nem tudom...... Most is win10-et rakott fel a tabletjére, holott még le is videózta és beszélt is benne
2016. ápr. 27. 15:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem létezik olyan beállítás a BIOS-ban ami egy FX 5200-nak lehetőséget adna a GTA 5-re, még a San Andreas se futott vele maximum grafikán játszhatóan.

Valamit valószínűleg elhallgat, de FX 5200-al 100% hogy nem GTA5-özik.

2016. ápr. 27. 18:30
 4/5 A kérdező kommentje:

Vicces is lenne, ha működne! :) Akkor átvert? :-?

Nem értem, akkor mit keres a tabletjén Windows 10! Nem microsoftos tablet, hanem androidos! Android 4.2.2 volt rajta!

2016. ápr. 27. 22:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Kamu. Annál kétszer jobb gépen sem indulna el.
2016. ápr. 28. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!