BF2 bad campany Érvénytelen kód?
Figyelt kérdés
Van egy dobozos, játékom, régebben egy mások fiokomhoz volt kapcsolva,csak nemtudom már annak a nevét se a jelszavát. ha beirom a kodot a mostani fiokomba azt irja hogy már aktiválva van. EA-nak ,origin-nek irtam de semmi válasz. Battlefield meg csak azt irja hogy hivjam őket ilyenkór. eseteleg valakinek tapasztalat? valakinek sikerült?2016. ápr. 26. 21:58
1/2 anonim 

válasza:

Nem aktiválhatsz egy játékot több accountra. Írsz a supportnak és vársz a válaszukra.
Nekem eddig semmi gondod nem volt velük, 5 perc alatt mindent elintéztünk.
2/2 A kérdező kommentje:
Sikerült megoldani. EA live chat-be elmagyaráztam neki hogy mi a bajom. 10 perc alatt sikerült ☺😉
2016. ápr. 29. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!