Veszítek valamit, ha a Mad Maxben nem csinálom meg az összes mellékküldetést?
Sziasztok!
Még eléggé az elején járok, kb. 11 órám van benne, többnyire csak a mellékküldetésekkel foglalkoztam. Nem szokásom sandbox játékban csak a főküldetésre koncentrálnom, és csak abban az esetben szoktam 100%-ra kivinni egy ilyen játékot, ha nem unom meg a végére a folyamatosan ismétlődő feladatokat. Sajnos úgy tapasztalom hogy itt a Mad Maxben kissé monotonak a mellékküldetések, bele lehet fásulni rendesen az egészbe. Arra lennék kíváncsi, hogy mivel kevesebb az élmény ha csak annyi mellékküldetést csinálok meg, amennyit szeretnék? Jó sokat fogok még, felakarom szabadítani a területeket (bár a tripmine meg a konvoj missziók valahogy nem érdekelnek, nem kötnek le), meg nem akarok minden egyes kis sárgán jelölt helyre elmenni ahol van 1 vagy 2 scrapmetal stb. stb. A lényeg, hogy ezeknek lesz e valamilyen negatív hatása a játékra nézve, illetve kimaradok e emiatt valami sztorielemből?
Köszi! Nem gerjedek ilyesmire, szóval akkor szabad vagyok a világban. : ) Pl. tetszik a kutyás minefield misszió, de idegesítő hogy mindig autót kell váltani. Minden apróságot nem szedek fel, annyi gyakorlati tartalom nincs a játékban, hogy kitöltse ezt a durva mennyiséget.
Amúgy tetszik, de még az 1/4-énél járok, de max 2 órát bírok vele játszani, utána megunom. De mindenféleképp végigtolom, mert tényleg tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!