Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek mi a félelmetesség...

Szerintetek mi a félelmetességi sorrend az alábbi játékok között? Horror vélemény kutatás.

Figyelt kérdés

A szerinted legkevésbé félelmetestől a leginkább parásabbig állíts egy sorrendet. Ha nem játszottál valamelyikkel, akkor azt hagyd ki.

Outlast, Alien: Isolation, Amnesia: The Dark Descent, Dead Space 1 és 2, Penumbra Overture és Black Plague.

2016. ápr. 25. 20:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Alient és Dead space-t nem játszottam, de

Amnesia>Penumbra>Outlast

2016. ápr. 25. 20:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, várom a további véleményeket!
2016. ápr. 25. 20:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Én pont az Alient és a DS1-2őt játszottam. Azért tenném a félelmetesebbnek az Alient mert ott egyrészt FPSben játszod (tehát nincs meg az a biztonságos tudat, hogy a karakter körül belátsz egy elég nagy területet). Másrészt nem tudod megölni az Alient és nem tudod sose biztosan, hogy észrevesz-e. A DS1 félelmetesebb mint a DS2 mert az már inkább akció-horror. Szóval:

Alien>DS1>DS2

2016. ápr. 26. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!