League of Legends kérdések?
Topra: Gangplank vagy Darius? (Vagy akik még szóba jöhetnek: Sion, Rammus Malphite, Poppy, Tahm Kench)
Midre: Ekko, Yasuo vagy Zed?
Jungelbe: Elise vagy Kindred?
Egyelőre ennyi.
Leginkább a véleményetekre vagyok kíváncsi.
(És tudom, hogy nincs legjobb champ.)
Nincs legjobb champ, sem optimális basic champ. Játékstílustól, ellenségtől, metától, patchtől függ.
Ha rankedozol és nem vagy challanger akkor azt vidd TOP-ra amivel játszani szeretnél, normal gameknél szintúgy, de még az alsóbb 5v5 ligáknál sem számít semmit mert elég ha skilles vagy. A játék taktikai oldala csak felsőbb szinteken jön ki, de mondtam elég sok minden befolyásoló tényező van. Egy szó mint száz ... válaszd azt amelyik jobban tetszik, vagy a spelljei vagy a kinézete alapján :D
Ha engem kérdezel:
Mid:Yashou egyértelműen a legerősebb mindenkit ver, utána zed jön (De vele kell tudni játszani)
Top:Ha csak ezek közül lehet választani akkor Darius
Tham Kenchet inkább supportra (botra vinném).De én Renektont vagy Wukongot vinném topra.
Jungler:Elise nehezebb Kindred könnyebb és erősebb is szerintem.
8
Tökéletes Luxot, vagy Ekko-t sem, de még Annie-t sem szóval erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!