Imperial Glory "exe" hiba?
Csaták után (ha saját kezűleg irányítom) minden alkalmmal kilép, de azt, hogy lemegy egy-két kör és kilép, azt mostanába kezdte el csinálni. Azelőtt elég sokat játszottam vele és nem volt ilyen.
Sajnos a problémára nem tudok megoldást, csak azért írok, hogy jelezzem másnál is előfordult ez a probléma és kíváncsi lennék én is a megoldásra.
Újra telepítem majd, aztán meglátjuk az megoldja e..
Viszont egy kérdésem lenne.. Ha neten, többjátékos módban játszok akkor a térképes (Hadjárat) játékkal tudok mások ellen?
Szia!
Ugyan, nem mostani kérdés, de ha még mindig lenne kedved játszani vele, anélkül, hogy kilépne, már tudom a megoldást.
Az előző választ én írtam, akkor még nekem is kilépett folyamatosan meg most is (mert űjra letöltöttem), viszont a játék mappájában lévő exe fájlnak a kompatibilitását windows 98-ra kell rakni és be kell jelölni azt is, hogy futtatás rendszergazdaként.
Így nekem már jó, nem lépett még ki eddig.
(windows 7-em van)
Sziasztok!
Nálam ugyan ez "Csaták után (ha saját kezűleg irányítom) minden alkalommal kilép" 2 rendszer van fent win 7 64 bit és win xp 32 bit-es. több verziót is kipróbáltam nekem eredetiben az egyik pc -s magazin lemezén van meg + még 3 at szedtem le netről. 4 fajta Crackkel sem sikerült megoldani se az 1.1 es patchel és kompatibilitás móddal sem. Kizárásos alapon a windows valamelyik frissítése kavar be vagy a napjaink hardverei és azok illesztő progijai. Lehet venni kell hozzá egy régi P4 et :D Diablo 1-nél meg az explorer-t kell kilőni mert ott meg színhibás ha win 7 en futtatod.
Nemrég poroltam le a régi lemezes játékokat és szinte mindegyiknél akad valami probléma pl haegemonia heroes 3 stb...
"viszont a játék mappájában lévő exe fájlnak a kompatibilitását windows 98-ra kell rakni és be kell jelölni azt is, hogy futtatás rendszergazdaként."
Kipróbáltam ha a játék mappában állítom be akkor gond nélkül fut.
Köszi az infót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!