Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ti melyik 6300-as MIDES hőst...

Ti melyik 6300-as MIDES hőst vennétek?

Figyelt kérdés

Sokan mondják, hogy ameik tetszik, meg amelyikkel bírsz játszani. Én mindegyikkel bírok játszani és mindegyik tetszik. Leginkább asszaszinok kellenek.

Lehet 4800 is. Előre köszi!

2016. ápr. 23. 20:53
 1/7 anonim ***** válasza:

Leginkább olyanokat válassz amit sokan hoznak!

Ekko Azir Fizz.

De nekem a kedvencem Zed, és Leblanc ezekkel könnyen lehet a menekülőket elkapni.

Amúgy a most kijött Aurelion Sol is elég erős.

2016. ápr. 24. 11:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Zed,Ekko,Talon,Yasuo,Fizz,ezek öten a legerősebbek.
2016. ápr. 24. 15:46
 3/7 anonim ***** válasza:
2-es assasinok közül esetleg, de a mage-ek is erősek, csak más játékstílusuk van. Én a mage-eket jobban szeretem pl Xerath, Syndra, Ziggs, Cassio, Azir a drágábbak közül leginkább ők.
2016. ápr. 25. 15:00
 4/7 anonim ***** válasza:

Diana és Fizz talán erős, bár az új frissítéssel Xerath, Brand, Malzahar is jó.

Ha nagyon assasint szeretnél még Zed, Katarina, LB.

Ha pedig csak úgy "fun"-ból játszol, nekem arra Lux a kedvencem :D

2016. ápr. 25. 15:16
 5/7 A kérdező kommentje:
LB megvan. Zed megvan . Most Yasuora gyűjtök, de ahogy nézegettem, kedvet kaptam fizzhez Brendhez és Xerathhoz is.
2016. ápr. 25. 16:35
 6/7 Endi666 válasza:
Diana,Yasuo,Zed,Ekko
2016. ápr. 27. 09:53
 7/7 anonim válasza:

Midre vihetsz ad vagy ap champoint. Általában érdemes ap-t vinni mert különben az egész team ad lesz, és akkor egy tankos ellenfél aki vett egy csomó armort, akkor nem lehet megölni.

Ap:

-Brand: Erős burst ,de menekülni nehéz vele.

-Fizz: Erős burst könnyű menekülni vele, de közelharcos.

-Xerath: Nem tudom de jó champnak tűnik.

-Elise: Nagyon nagy sebzés és lehetsz rossz helyzetben de ki tudsz vele menkülni.

Ad:

-Zed: Könnyű menekülés nagy burst? de ha a shurikenekkel(Q)-val nem találsz be nem érsz vele semmit!

-Yasuo: Nagy crit(100%) erős burst és nem nagyon skilles, de nehéz vele menkülni.

2016. máj. 2. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!