Steamkm vettem egy jatekot es nem indul mit csinaljak?
Steamon vettem egy jatekot es azt irja "nem sikerult a jatek inditasa (hianyzo futtathato fajl)
Tovabbi infokert lasd a steam tamogatas oldalat." Megneztem megcsinaltam amit irt de meg zgyse mukodik mit csinaljak?
Melyik játék az?
Milyen a géped?
CSak mert lehet, hogy nem fut el a gépeden.
Videokártya driver fent van?
microsoft visual C++ redistribute 2005-2013 fel van rakva? directX telepítve van?
Első körben töröld le és rakd fel megint (steam-könyvtár-játékok-jobb klikk a játék nevén-helyi tartalom törlése...)
Ha azután se megy, akkor videokártya driver frissítés meg directX kézi felrakás.
Nem tudom, win10-en hogy van, de hetesen ha a "számítógépre" kattintasz jobb klikkel és tulajdonságok, akkor rögtön látni a rendszer alatt, hány bites, valami ilyesmi helyen keresgélj.
Ha valóban 32 bites, akkor viszont lesz még ilyen problémád, érdemes előtte letölteni torrentről az adott játékot, és kipróbálni, működik-e.
(én évek óta nem használok úgy torrentet, hogy azzal ki is játszom, de ha nem biztos az ember a dolgában, akkor nem akkora bűn megnézni vétel előtt, hogy fut-e a gépen, és miképp)
"nem sikerult a jatek inditasa (hianyzo futtathato fajl)
Telepítsd újra.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!