Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Steamkm vettem egy jatekot es...

Steamkm vettem egy jatekot es nem indul mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Steamon vettem egy jatekot es azt irja "nem sikerult a jatek inditasa (hianyzo futtathato fajl)

Tovabbi infokert lasd a steam tamogatas oldalat." Megneztem megcsinaltam amit irt de meg zgyse mukodik mit csinaljak?

2016. ápr. 21. 15:34
 1/10 anonim ***** válasza:

Melyik játék az?

Milyen a géped?

CSak mert lehet, hogy nem fut el a gépeden.

2016. ápr. 21. 16:38
 2/10 anonim ***** válasza:

Videokártya driver fent van?

microsoft visual C++ redistribute 2005-2013 fel van rakva? directX telepítve van?

Első körben töröld le és rakd fel megint (steam-könyvtár-játékok-jobb klikk a játék nevén-helyi tartalom törlése...)

Ha azután se megy, akkor videokártya driver frissítés meg directX kézi felrakás.

2016. ápr. 21. 16:41
 3/10 anonim ***** válasza:
meg persze jó lenne tudni a pontos videokártya nevét (2gb vga meg társai NEM pontos név, gt 610, r9 380 stb már igen) és az op rendszer nevét is (pl win 7 64 bit)
2016. ápr. 21. 16:42
 4/10 A kérdező kommentje:
Win 10em van a jatek meg a the culling alapjelyzetbe allitotam a gepet szoval lehet az a problema hogy nincsenek telepitve azok amiket mondtatok megprobalom azt
2016. ápr. 21. 17:11
 5/10 anonim ***** válasza:

Két héten belük max 2 óra játék esetén vissza lehet adni a Steamnek.

[link]

2016. ápr. 21. 18:40
 6/10 A kérdező kommentje:
még mindig semmi.......... még nem szeretném eladni játékidő még úgy is nulla és még csak ma vettem meg szóval még van időm...néztem videókat hogy it kell csinálni the culling---> tulajdonságok-->helyifájlok-->játék fájlok ellenőrzésé stb de nem működik.
2016. ápr. 21. 19:12
 7/10 A kérdező kommentje:
meg lehet mi a baj nem 64 bites a gepem asszem hogy lehet azt megoldani?
2016. ápr. 21. 19:38
 8/10 anonim ***** válasza:
64 bites op rendszert kell alapból telepíteni, de ha gyenge hozzá a géped akkor a win 10 érzékeli és alapjáraton 32 bites op rendszert pakol fel, így marad a tört verziós win 10 64 bit.
2016. ápr. 21. 21:35
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom, win10-en hogy van, de hetesen ha a "számítógépre" kattintasz jobb klikkel és tulajdonságok, akkor rögtön látni a rendszer alatt, hány bites, valami ilyesmi helyen keresgélj.

Ha valóban 32 bites, akkor viszont lesz még ilyen problémád, érdemes előtte letölteni torrentről az adott játékot, és kipróbálni, működik-e.

(én évek óta nem használok úgy torrentet, hogy azzal ki is játszom, de ha nem biztos az ember a dolgában, akkor nem akkora bűn megnézni vétel előtt, hogy fut-e a gépen, és miképp)

2016. ápr. 21. 23:42
 10/10 anonim ***** válasza:

"nem sikerult a jatek inditasa (hianyzo futtathato fajl)

Telepítsd újra.-

2016. ápr. 23. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!