Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki aki esetleg jatszik...

Valaki aki esetleg jatszik Destiny-t PS4-en?

Figyelt kérdés
Sziasztok, csak annyit szeretnek kerdezni, hogy esetleg akad-e valaki aki jatszik Destiny-t Playstation 4-en. Azert kerdezem mert kulfoldon elek es nincs nagyon magyar barataim ps4-en, es szeretnek kicsit komunikalni az anyanyelvemen. (Kezdek teljesen begolyozni). Ha van esetleg aki akad es szeretne esetleg jatszani, kuldhetne nekem egy uzenetet. :DDD elore is koszonom. :)

2016. ápr. 19. 22:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia én játszom rajta, nemrég vettem meg szóval viszonylag új vagyok benne (32-es vagyok azt hiszem), én is örülnék egy magyarnak aki sokszor fent van mert többet közt ezért játszok vele ritkán, mert nincs kivel játszani :D vegyél fel skypeon aztán megbeszéljük a ps id-t stb... sir3long
2016. ápr. 21. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!