Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudnátok ajánlani RPG játékokat?

Tudnátok ajánlani RPG játékokat?

Figyelt kérdés

Tudom, van már sok ilyen kérdés, nézegettem is párat, de azóta jö(he)ttek ki újak is.

Amiket eddig játszottam:

- Dragon Age: Origins + Awakening

- Dragon Age 2

- Mass Effect 1-2-3

- Witcher 1-2-3

- Rise of the Argonauts

- Diablo 3

- Kingdoms of Amalur

- Fable

- Fable 3

Többnyire a fantasy/középkori RPG-ket szeretem, a jelen/sci-fi nem vonz -kivéve a ME-

A TES széria nem tetszett, a KOTOR nem érdekel, a DA: Inquisition tervben van, bár egyelőre várok a magyarításra.

A Jade Empire tervben van, a Neverwinter Nightból nem találtam megvehető verziót, letöltve pedig azt olvastam, tele van bugokkal.

A segítségért nagyon hálás lennék és előre is köszönöm! :)

2016. ápr. 18. 12:47
 1/10 anonim ***** válasza:

Dragon's Dogma

Pillars of Eternity

Divinity: Original Sin

2016. ápr. 18. 13:15
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

A Dragon's Dogma jónak tűnik, majd utánakeresek. :)

Azt viszont elfelejtettem írni, hogy a felülnézetes RPG-ket (Mint pl a Diablo 2) nem szeretem, elnézést.

2016. ápr. 18. 13:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Ez elég jó lista, válaszd ki a neked tetszőket: [link]
2016. ápr. 18. 18:31
 4/10 anonim ***** válasza:

Bound by Flame

Dark Souls

Hunted: The Demon's Forge is jópofa szerintem, adhatsz neki egy próbát

2016. ápr. 20. 00:26
 5/10 A kérdező kommentje:

A Dark Souls szériával nem akarom szívatni magam, a többire viszont rálesek!

A lista nagyon jó, pár tetszett is így első ránézésre.

Esetleg tudnátok mondani még? Ha lehet, picit újabbakat, a 1980/1990-es RPG kultusznak nem igazán vagyok híve.

2016. ápr. 24. 11:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Ja, azt elfelejtettem írni, hogy a Neverwinter Nights-ot a gog.com -on megveheted. De az alap kampány borzalmasan unalmas. A két hivatalos kiegészítő, illetve a számtalan rajongói modul miatt érdemes beruházni rá (Tortured Hearts 1-2, Honor Among Thieves stb.)
2016. ápr. 24. 11:24
 7/10 csatrad ***** válasza:
World of warcraft
2016. ápr. 26. 11:08
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszi, a Neverwinter Nightra lehet, hogy rálesek, bár a modokat annyira nem szeretem. :)

MMO-k nem érdekelnek, de köszi. :)

2016. máj. 6. 08:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem mintha ajánlanám neked a WoW-t, csak általánosságba beszélve az elmúlt évek alatt egy remek mmorpgből egy jó (singleplayer mmo)rpgvé vált. Ha valakinek sok ideje van, akkor nem olyan borzasztó vétel az alapjáték az egy hónap ingyen játékidővel, akkor se ha nem fogja folytatni.
2016. máj. 6. 12:28
 10/10 A kérdező kommentje:

Nem igazán szimpatizálok azzal a marketingpolitikával, hogy meg kell venni az alapjátékot, a kiegészítőket és még azon felül fizetni kell x havonta, ha folytatni akarnám.

Egyébként régen a tört verziót rengeteget játszottam (még a Cataclysm előtt. Ha egyedül voltam, nem igazán kötött le, az instázás és hasonlók meg sosem vonzottak.

2016. máj. 6. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!