Tudnátok ajánlani RPG játékokat?
Tudom, van már sok ilyen kérdés, nézegettem is párat, de azóta jö(he)ttek ki újak is.
Amiket eddig játszottam:
- Dragon Age: Origins + Awakening
- Dragon Age 2
- Mass Effect 1-2-3
- Witcher 1-2-3
- Rise of the Argonauts
- Diablo 3
- Kingdoms of Amalur
- Fable
- Fable 3
Többnyire a fantasy/középkori RPG-ket szeretem, a jelen/sci-fi nem vonz -kivéve a ME-
A TES széria nem tetszett, a KOTOR nem érdekel, a DA: Inquisition tervben van, bár egyelőre várok a magyarításra.
A Jade Empire tervben van, a Neverwinter Nightból nem találtam megvehető verziót, letöltve pedig azt olvastam, tele van bugokkal.
A segítségért nagyon hálás lennék és előre is köszönöm! :)
Dragon's Dogma
Pillars of Eternity
Divinity: Original Sin
Köszönöm!
A Dragon's Dogma jónak tűnik, majd utánakeresek. :)
Azt viszont elfelejtettem írni, hogy a felülnézetes RPG-ket (Mint pl a Diablo 2) nem szeretem, elnézést.
Bound by Flame
Dark Souls
Hunted: The Demon's Forge is jópofa szerintem, adhatsz neki egy próbát
A Dark Souls szériával nem akarom szívatni magam, a többire viszont rálesek!
A lista nagyon jó, pár tetszett is így első ránézésre.
Esetleg tudnátok mondani még? Ha lehet, picit újabbakat, a 1980/1990-es RPG kultusznak nem igazán vagyok híve.
Köszi, a Neverwinter Nightra lehet, hogy rálesek, bár a modokat annyira nem szeretem. :)
MMO-k nem érdekelnek, de köszi. :)
Nem igazán szimpatizálok azzal a marketingpolitikával, hogy meg kell venni az alapjátékot, a kiegészítőket és még azon felül fizetni kell x havonta, ha folytatni akarnám.
Egyébként régen a tört verziót rengeteget játszottam (még a Cataclysm előtt. Ha egyedül voltam, nem igazán kötött le, az instázás és hasonlók meg sosem vonzottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!