Minecraft kerítés help?
Figyelt kérdés
Építek kerítést, lerakom szépen, építeném a másik oldalt is (mellette rögtön), de nem tudom úgy, hogy kapcsolódjanak. Nincs meg az az L alak, mindig lesz ilyen kihagyás. Ezt hogy csináljam meg? :)2016. ápr. 15. 17:22
1/9 anonim válasza:
L alak? Nem is tudom mire gondolsz. Csak arra tudok gondolni, hogy a kerítés nem egyfajta, hanem különböző és ezért nem kapcsolódnak.
2/9 A kérdező kommentje:
19 vagyok. Nem azért írtam ki, hogy cikizzetek.
De egyfajta a kerítés.
Inkább mutatok képet: [link]
Ha odateszek még, akkor túlmegy, szóval nem lesz tökéletes L alakú, valahogy nem kapcsolódnak. Nem olyan, mint a videókban, mert kihagyásos. :S Nem lehet forgatni a kerítést?
2016. ápr. 15. 18:17
3/9 A kérdező kommentje:
Ha pedig beljebb csinálom a kerítést, nem engedi lerakni hogy L alakú legyen (szóval hogy bezáródjon), mert ugye kockákból áll az egész talaj, és nem úgy jön ki a lépés, hogy le lehessen tenni.
2016. ápr. 15. 18:20
4/9 pett55 válasza:
Látom az nem keritessel van csinalva ha azzal lenne akkor talán sikerulni :) most nincs meg a minecraft de asszem keritessel konyebb csak akkor nem simul rá az baj?
5/9 anonim válasza:
Hát én nem tudom, de nekem az a képen nagyon nem kerítésnek néz ki, hanem kapunak.
6/9 anonim válasza:
Te kapukat használsz kerítések helyett amik nem fognak összekapcsolódni.A kerítés általában így néz ki: [link]
Esetenként lehet más anyagokból is a kerítés de, a formája ugyan az marad.
8/9 A kérdező kommentje:
Ez tényleg kapu. xD Köszi a segítséget. :D
Még egy dolog: Kerítést viszont nem csinál. Leteszem a 3+3 botot az alsó sorba, és nem jön ki a kerítés.
2016. ápr. 16. 15:08
9/9 A kérdező kommentje:
Sikerült.. Tölgydeszka + bot kombinációval. :)
2016. ápr. 16. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!