Az Avatar játékhoz kell a Multiplayerhez egy CD Kulcs, igen ám de ahoz egy olyan kell amit más nem használ, vagyis akkor nekem azt valahol megkéne néznem hogy nekem melyik lenne jó, de hol nézhetem ezt meg?
Figyelt kérdés
Próbálkoztam ilyen Generálóval is de nem tom mi a Hardware ID !2010. ápr. 6. 13:14
1/5 anonim válasza:
(az elözö kommentelö) Hát nem tudmom h ki nem nórmális...Miattatok elöbb vagy utóbb az összes cég észre fogja venni h nem éri meg PC- re fejleszteni. És akkór persze egyre menni is fognak a nagyobb és kissebb cégek is. aztán már arra eszmélünk h nem lessz PC-s játék a piacon. És mi NORMÁLIS emberek mehetnénk Xbox ozni. DE gondólj bele h milyen érzés? H minden pénzed rámegy a fejlesztésre. De gondolod h vissza fog jönni... Aztán nézed az adatokat és látszik h senki nem vette meg. Hát remélem találkozól pár ilyen játékfejlesztövel akinél lessz pár baskeball ütö...
2/5 A kérdező kommentje:
Ugyan már! Játékokat mindig is fogják venni (és bármelyik játékról van szó azt a bevételt amit kapott mindig úgy kapta hogy a pénz amit keresnének a játékkal csak olyan 60 %-ban kapta meg)! És szerintem eleve így számítják ki a keresetüket hogy levonnak! Ha valakinek nincs pénze játékra de nagyon meg szeretné szerezni akkor szerezze be ingyen nem? Most ki költene 10 000 ft-ot az Avatar játékra? Szerintem annak a játéknak a fejlesztői nem érdemelnék meg a sok pénzt hiszen egy nagy darab sz@r-t csináltak!!!
2010. ápr. 21. 19:27
3/5 A kérdező kommentje:
Amúgy meg szerintem nem a fejlesztő csoport kapja meg azt a pénzt amit elköltök a CD GALAXIS -ban! Ma már mindenki ezt csinálja hiába!
2010. ápr. 21. 19:30
4/5 anonim válasza:
csak olyan cd kulccsal lehet multiba tolni,ami legális.Am ha nem tetszik ne játsszál vele...
5/5 anonim válasza:
Az első kommentelőnek írom!
Az "basketball" és nem "baskeball", "lesz" és nem lessz!
Remélem még van rajtam kívül valaki aki figyelt az iksolában magyar órán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!