Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ajánlanátok az Alien Isolation...

Ajánlanátok az Alien Isolationhoz néhány hasznos túlélési tippet?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 13. 19:50
 1/3 anonim ***** válasza:
30%
Ha te ugyanaz vagy, aki már napok óta nyomja itt az Alien Isolationos kérdéseit, akkor a válasz nem.
2016. ápr. 13. 20:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Nézd meg a végigjátszásokat, abból tanulod a legtöbbet a túlélésről, hogy hova kell bújni, mikor nem kell leállni keménykedni.

Ha pedig midig szétkap az alien, de pont őt utálod a játékban (mert mondjuk a történet érdekel), van rá mod, ami immobilissá teszi, azaz csak ülni fog az egyik szellőzőben.

2016. ápr. 14. 09:15
 3/3 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Szerintem ennek foleg az a lenyege ami amugy minden mas jateknak is hogy kiismerd

en szorakozni szoktam hogy ha ezt csinalom akkor mi tortenik

mivel menteni lehet eleg jo mentesi modszer szerintem

regi kerdes de hatha mast is erdekel

Egyik legjobb jatek amit egesz eletemben jatszottam igy orokzoldek kozt van nalam

felni mindeg lehet tole hiaba szorakozok meg akkor is felek de azert nem ugy mint mikor komolyan folytatom

valamit nagyan eltalaltak a keszitok ami nagson keves jatekban van meg sajnos, es hat mar tobb szaz jatekrol van szo mindenfele stilusbol korbol

2018. jún. 13. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!