Aionban tudnátok olyan kinah eladó oldalt ahol lehet sms el fizetni?
Figyelt kérdés
Ugy gondolom h a telefonomról vonák le az összeget pls irjatok ha tudtok.2016. ápr. 13. 18:09
1/11 anonim válasza:
"kinah"= kínai?
Ilyen nincs, egyetlen külföldi webshop sem fogad el SMS-ben pénzt.
2/11 Alighanem19 válasza:
#2: A Kinah az AION nevű játékban a pénz neve.
Egyébként a pénzért való vásárlást tiltja az AION szabályzata, törölhetik az accountot miatta. Nem érdemes kockáztatni.
3/11 A kérdező kommentje:
Akk most lehet vagy nem? Mert az egyikőtök azt mondja h nem lehet pedig azt se tudja h ki az a kinah
2016. ápr. 13. 20:18
4/11 A kérdező kommentje:
Nem erdekel h torolhetik csak h lehet e vagy nem elore is koszi
2016. ápr. 13. 20:19
5/11 anonim válasza:
sajnos lehet, az ilyen kis nyomiknak koszonheto hogy a jatek tele van botokkal...
6/11 A kérdező kommentje:
Ember ha lehet olcsóbban jobban megero dolgot venni (a kinah vétel jobban megeri mint h gameforgos shopban vegyek pl gp et) akk miert ne tennem ha megszivom es bannolnak akk meg az én bajom. Kulonben meg én vok az aki a legkevésbé rontja a játékot csak szeretnek jatszani ujra es sikereket elérni benne.
2016. ápr. 13. 21:46
7/11 anonim válasza:
én vok az aki a legkevésbé rontja a játékot - tevedsz, pont a te fajtad inditja be a lavinat jatektol fuggetlen.
gold vasarlo -> gold arus -> sok sok bot -> panaszkodo jatekosok/negativ reklam/tavozo jatekosok, ez mind art a jateknak.
plusz ha goldot kell vegyel akkor azt jelenti hogy kapzsi, de inkabb bena vagy es nem tudod magad elerni a celjaid.
8/11 A kérdező kommentje:
Mar megertettem a dolgot most h mondod viszont az kikerem h kapzsi lennek mivel csak tinédzser vok kulonbozo okok miatt nem engedhetem meg h egy haldokló játékba tobb ezer forintért vegyek dolgokat ezert megvalogatom h mit akarok azon a kis osszegen amibol gazdalkodhatok
2016. ápr. 13. 22:59
9/11 Alighanem19 válasza:
Én még egy forintot (dollárt, eurót) sem költöttem az AION-ra, de térdig járok a Kinah-ban, egyszerű kereskedéssel.
10/11 A kérdező kommentje:
Szoval instazzak sokat vagy hogy?
2016. ápr. 14. 06:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!