Miért nem tudom megvásárolni a Minecraft játékot? Van Paypal fiókom, de nem megy. Van dombornyomott MasterCard kártyám, de így sem megy. Tehát miért nem tudom megvásárolni a Minecraft játékot?
pénz is van a kártyádon?:D
Az adott banknál engedélyezted az internetes vásárlást (állíttattál be rajta egy max limitet/nap)?
Ha van netbank hozzáférésed, te magad megváltoztattad az interneten keresztüli vásárlás limitjét nulláról fix összegre?
Ha 0 a limit (le van tiltva) a netes vásárlásnál, így paypal-t se lehet feltölteni, ezáltal paypallel se tudsz fizetni.
Megváltoztatáshoz személyesen bemész a bankod kihelyezett fiók irodájába és kérsz módosítást. Ha már ott jársz, a bankkártyával boltban történő fizetési limitet is érdemes lenne nulláról felnyomni valamekkora összegig (ha nincs az se beállítva), mert így alapjáraton a boltban sem tudsz venni semmit kártyával, hanem ki kell venni a pénzt ATM-ből és azzal.
Lehet nem tetszik a windows-nak ez a fajta fizetési mód, így csak direktbe tudná lehúzni az összeget mastercardról, visáról stb.
Például én nem tudok paypal-ezni, mert a paypal-t nem támogatja az OTP kártyám, nem lehet beállítani rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!