Harcolós stratégia játék (lehetőleg ingyen)?
Soha nem játszotam még olyat, és most ki szeretném próbálni. Sajnos nem nagyon ismerem hogy milyen jatékok vannak, ezert tõletek kérek tanácsot :)
Az is fontos lenne hogy lehessen benne haladni... Pl ne az legyen hogy csak ha fizetünk vagy ilyesmi.
Heló!
Stronghold Kingdoms.
De a legjobb megoldás az, ha veszel egy játékot, amelyik megtetszik, és amelyik fut agépeden. Az alábbi sorozatok közül biztos tetszeni fog egy-egy rész:
Total War sorozat, Age of Empires sorozat, Company of Heroes, Warcraft 3, Civilization - ez nem real time stratégia -, Strognhold 1 és Crusader - a későbbi részek borzalmasak, de ez a kettő klasszikus -, Starcraft 2...
Jó szórakozást
Hova kell? Mobil, asztali gép/notebook, tablet stb?
windows, mac, android, ios, stb?
windows-ra amiket akár törtben is beszerezhetsz:
Starcraft 2 3 része (wings of liberty, hearth of the swarm, legacy of the void)
Stronghold 1-3, Stronghold crusader 1-2
Age of Empires 1-3
Age of mythology
Empire Earth 1-3
Total War 1-2, mindenféle verzióban (rome: total war, vagy shogun: total war stb)
Civilization 3-5
Command & Conquer: Generals
C&C: Tiberium Wars
Heroes: Might and Magic 3, 5, 6
Homeworld 2 remastered
Amúgy a műfaj neve RTS (real time strategy), így is rákereshetsz akár steamen, akár máshol. Fontos lenne tudni, hogy folyamatos játék érdekel (mint az age of empires), vagy körökre osztott (mint a heroes might nad magic, civilization stb. Ezen túl valós, fantázia, sci-fi, űrbéli, stb.
Ha történelem hű játék érdekel én a Paradoxokat ajánlom. Ezek a játékok mondjuk nincsenek a harcra kihegyezve, de szerintem erre itt nincs is nagyon idő. Nekem a kedvencem a Crusader Kings 2, de jó még pl. a Victoria 2, Europa Universalis 4 is. A dlc-k közözül meg csak azt a 4-5 fontosabbat érdemes megvenni.
Ezen kívül még nekem nagyon bejött a NOBUNAGA'S AMBITION: Sphere of Influence. Ez igazából félig kör alapú, de ahogy megnyomod a következő kör gombot elkezdenek történni a dolgok, amiket beállítottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!