Melyik airsoft fegyvernek van a legelethubb hangja?
Egyik se. Egyszerűen nem olyan hangja, mert egész más a kettő működése. Tetszik érteni? :D
Mellesleg szerintem senki nem méregeti hogy melyik fegyver milyen hangos. Ha olyat akarsz ami tényleg egy igazi fegyver hangjára hajaz akkor vegyél egy ilyet.
https://www.youtube.com/watch?v=wJMo42YDJP8
otthon legálisan tarthatod mindenféle engedély nélkül.
pisztoly esetén csakis a gázosnak lesz olyan hangja amilyenre te gondolsz kérdező, igaz nem olyan mint az igazi de azért pukkan :) ha teljes élményt akarsz akkor mindenképepen teljesen fém legyen és szánhátrasiklásos !
megsem kötelíti az igazi fegyvert de élménynek nem rossz, én imádom. Nekem egy Colt 1911es replikám van, nagyon baba :) ismerőseim közül sokan meglepődtek a súlyán meg a hangján :P ha nem csak szórakozásra kell ganem aktív játékos szeretnél lenni akkor viszont AEPet vegyél , ugyan kevésbé feelinges de ahogy elnéztem praktikusabb ugyanis nem kell a gázzal szrakodni :) egy cyma desert eagle egész jó választás lehet, fogtam maár a kezemben, emberes jószág :D egyszer biztos beszerzek egy full fém szánhátrasiklásos változatot csak az sok pénz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!