Hiroshi-chan kérdése:
League Of Legends PvP játék? Bővebben lent
Figyelt kérdés
még nem játszottam PvP-t, csak botok ellen, de rászántam magam a hextech kulcsok és ládák megszerzéséért,
VISZONT
az első dolog ami bejelent az az, hogy
-Felső
-Dzsungel
-Középső
-Támogató
-Alsó, és
-Bárhol
Ezek a csatatéren való pozíciónkat jelképezi?
((És ha igen, akkor Kayle-t hova kéne sorolni elsődlegesen és másodlagosan??))
2016. ápr. 7. 13:28
1/6 A kérdező kommentje:
szeretek a lol-ozni, de mást sem akarok hátrányba vinni a jelenlétemmel, ha esetleg rosszat jelölök be stb. ^^" mert úgy rakja össze a csapatokat a gép, amit bejelölünk nem?
2016. ápr. 7. 13:52
2/6 anonim válasza:
1.Igen azok azt jelölik
2.Kayle-t én már mindenhol láttam..kivéve lövészként..
3/6 anonim válasza:
játssz normalt, ne draftot
kayle bárhol jó és bárhogy
ad v ap v attack speed, tank, support, utolsó kettő ha dmg team van
de a legjobb ha a attack speedre mész vele, sajnos early game elég gyenge, de a játék közepétől konkrétan kiszedsz bárkit, ha kikerülöd a cc-t xD
4/6 A kérdező kommentje:
köszi az infókat :D
2016. ápr. 7. 14:49
5/6 anonim válasza:
Szia, adc (marksman) és support megy botra, mage és assassin megy midre, fighter, bruiser, tank topra. Remélem tudtam segíteni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!