Mi volt a legrosszabb játék amivel játszottatok?
Figyelt kérdés
Nekem vampire rain2016. ápr. 7. 11:55
2/9 anonim válasza:
League of Legends, The Culling of The Cows, talán ez a 2.
4/9 anonim válasza:
Komolyan ezek? Mindenkinek? Akkor ti nem játszottatok még IGAZI sz**rral, ami alig működik, beakad, bugos, újraindul, sehogy nem működik, abszolút baromság az egész.. Ezek nem inkább a "legnagyobb csalódások?"
5/9 anonim válasza:
Nem volt nagy csalódás a LoL, nem vártam tőle sokat. Kipróbáltam, hátha nem olyan unalmas, mint amilyennek látszik, aztán rájöttem, hogy de. Ennyi. Hasonló rossz játékokkal nem játszottam, inkább videókat láttam róluk FreddyD-től.
6/9 A kérdező kommentje:
LOl a szar meg a dota 2 is túlhypeolt szarok
2016. ápr. 7. 16:14
7/9 anonim válasza:
talán nekem is a dota 2... ingyenes mivel 1FT-ot nem ér
8/9 anonim válasza:
#4: Bármelyik MOBA-t mondhattam volna, de nekem a LoL volt az első. Régi MMO-s barátaim csábítottak, hogy próbáljam ki, mert ennél izgalmasabb dolog nincs a világon, meg blabla. Lenyomtam velük 3-4 menetet, aztán megkérdeztem: "most ez komolyan arról szól, hogy 5000 egérkattintás és 45 perc után minden fejlesztésem lenullázódik, és kezdhetem elölről az egészet?". Hát nem, mert a pontokból vehetek másik hősöket! Kösz nem, ennyi volt. Számomra a LoL egy agyonhype-olt RTS mod, ami elhagyta azokat a pozitívumokat, amik az RTS-ekben, akciórpg-kben és MMORPG-kben megtalálhatók, és megtartotta azokat, amik fárasztóak, unalmasak vagy komplikáltak. Magánvélemény.
9/9 anonim válasza:
Prince of persia sorozat,minecraft,darkest of days,cold war
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!