Mit csinaljak hogy esl jatekos legyek?
Három játékban egyszerre? Az a szép...
A lényeg, hogy ambícióban nem szenvedsz hiányt.
Én inkább sikeres vállalkozó lennék, mint hivatásos kocka, de nem vagyunk egyformák.
Nem kell szegény kisgyerek álmait összetörni. Mindenkinek voltak álmaik gyerekként. Én is játékos akartam lenni, meg játéktesztelő meg hasonlók gyerekként. Majd kinől ebből a korból.
Ez nem csak így megy, hogy szerinted egészen jól játszol és akkor jőn egy profi és mindjárt felvesz a csapatába. Szóval jobb ha ejted a témát.
Ha nagyon akarsz, akkor próbálkozhatsz, de légy óvatos, mert az egész életedet elcseszheted és majd felnőtt fejjel fogod bénni, hogy ilyen álmokat kergettél.
Ugyanis, rengeteget kell ahhoz játszanod. Versenyeken résztvenni és ott is a legjobbnak kell lenned. Mivel ennyit játszol, semmi másra időd nem jutna, szóval a suliban kapnád a rossz jegyeket. Aztán egyszer bejefezed a sulit, és még mindig semmi, csak egy hobbi játékos vagy. De munkát valamit azért kell keresni, hogy meg tudj élni. No de ki az aki felvesz téged ilyen rossz jegyekkel? Hát semmi jól fizető állást nem kapsz. Ha akarsz játszani tovább, akkor meg előbb utóbb új PCre lesz szükséged, amit miből akarsz majd megvenni? Aztán majd lassan rájössz, hogy egy ilyen dedós álommal elcseszted a jövődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!