Sims freeplay-ban hogy van ez?
Figyelt kérdés
Ha kész vannak az esküvős feladatok (két napon belül) kapni lehet esküvői ruhákat és azok hol vannak vagy mire jó? És hogy lehet szobát csinálni mert azt tudom hogy kell nagyobbítani meg kicsinyített de azt nem hogy pl van egy szoba amit két részre akarok osztani és azt hogy kell? Vagy külön szobát?2016. ápr. 5. 19:22
1/6 anonim válasza:
Szia! Bemész a ruhákba, és ott vannak, azthiszem van nékik külön kategória. A nőnek van 3 vagy4 színben ruha és haj, a férfinek pedig ilyen zakó nadrággal (a zakót se és a nadrágot se lehet variálni más ruhákkal, mert " egybe van"). Sok sikert! Írj ha nincs meg, vagy ha valamit nem túl érthetően írtam le :)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ ezt már értem. De azt is lemondanád hogy kell elválasztani egy szobát vagy csinálni egy külön szobát?
2016. ápr. 6. 08:38
4/6 anonim válasza:
Külön szobátúgy tudsz csinálni, hogy belemész oda, ahol bútorokat leget venni, és ott van egy olyan lehetőség, hogy "room", és arra rákattintasz. Miután rámentél erre, a ház ilyen kockás alapon fog megjelenni. Ott tudod kijelölni az új szoba helyét. Kijelölöd, aztán megveszed. Leválasztani csak úgy tudsz, ha belemész a "room"-ba és kitörlöd a szobát [amikor benne vagy a "room"-ba rákattintasz arra a szobára, amit le akarsz választani, és eladod-> a bútorok az invetory-ba (remélem jól írtam le) kerülnek], és újraépíted arrébb :) Hajrá! Írj privibe ha nem megy •~• =)
5/6 anonim válasza:
*szobát úgy
*lehet
Bocsi csak elgépeltem :/
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Így már értem.
2016. ápr. 7. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!