Cs:Go: versengő módban gyakrabban esnek a fegyver skinek és ládák mint könnyed módban?
És lenne még 1 kérdésem:
130 órám van eddig a Go-ban, mikor érdemes elkezdeni versengő módban játszani?
Köszönöm a válaszokat.
Semmi köze a módhoz. Ládából nem ismerem a jelenlegi drop rendszert, skint viszont fixen heti 1x dob szintlépéskor.
Én akkor kezdtem a versengőt amint meglett a lvl3 (akkor annyi volt a limit). Hiába gyakorol rá az ember könnyeden. Köze nincs a két módnak egymáshoz.
1: skint csak szint lépésből kapsz. Általában versengőnél több exp-et kapsz, de minden megszerzett exp után kevesebbet kapsz ölésért + asszisztért.
2: láda drop: hetente 1 fix láda drop van, minden további teljesen véletlen szerű, nem függ össze sem a móddal, sem a megszerzett exp-pel.
versengőzni igazából 3-as szint után mehetsz, de nem árt ha van leglaább 1-2 fegyver az olcsóbb kategóriábül (tehét nem AWP meg társai), amivel elég pontosan tudsz lőni (meg gyorsan) és leszeded az ellenfelet. Ez lehet smg, rifle, heavy (sörétesek), de akár pisztoly is.
Versengő több XP gyakoribb drop.
130 órával szerintem már elkezdhetsz MM-ezni, az alap dolgokkal tisztában vagy, a fegyverekkel tudsz bánni(persze abba majd jobban bele kell jönni) akkor szerinem nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!