Shofia kérdése:
Meddig lesz ez így a Skyrimban?
Figyelt kérdés
Szövetséget kötöttem egy várossal, a neve Windhelm. Ha jó tudom, az Whiterum ellensége. Egészen véletlen kötöttem velük szövetséget. Teljesítettem nekik méhány parancsot, majd az egyik parancs az az, hogy vigyek el egy levelet Whiterun-ba. Mikor átadták nekem a levelet Windhelm-ben, akkor eltűnt a térképről Whiterun, majd mikor odaértem a vár elé, akkor kiderült, hogy bombázzák őket a Windhelm-iek. Ezek után Whiterun az ellenségem lesz? Nem lesz akkor többé házam? Nem jön többet Lidya? Nem leszek többé a Ring tagja? Ezek után örökké ellenségek leszünk Whiterun-al, vagy csak arrol van szó, hogy háborúznak éppen, de egyik sem az ellenségem? Újra törtöttem utána a legutóbbi mentésemig a játékot, mert nem akartam még, hogy amíg egy csomó dolgot nem teljesítettem, addig ellenségek legyünk, szóval ki sem próbáltam mi lesz.2016. ápr. 4. 16:23
1/7 anonim válasza:
Nem a városok háborúznak, hanem a stormcloakok és az imerialisták. Te úgy néz ki a stormcloakoök mellé álltál, de ettől még az ellenséges félhez tartozó városokban lehet házad, vásárolhatsz, nem támadnak be amikor bemész, igazából nem lesz semmi következménye ilyen szempontból.
2/7 A kérdező kommentje:
De attól még mindig lehetek az ottani város titkos köreinek tagja? MEg a királlyal is beszélhetek és küldetésezhetek?
2016. ápr. 4. 16:46
3/7 anonim válasza:
Pár kérdés, nem rosszindulatból:
Tényleg ennyire nehéz elolvasni, amit kiír a játék?
Van egyáltalán bármi fogalmad róla, mi zajlik körülötted, vagy csak végignyomod a párbeszédeket, hogy mehess kaszabolni?
4/7 A kérdező kommentje:
Figyelj! Egy mukkot nem tudok angolul! Vannak dolgok amiket értek, mert nyilán sokszor hallottam, és megjegyeztem mit jelent, egyébként fogalmam sincs ki mit mond. Olvasva megértem egy idő után, de csak dumálva nem. A magyarosítást terveztem leszedni, de még nem ment. Előbb utóbb csak összejönnek a dolgok. Amúgy nem csak kaszabolás miatt játszok. Sokszor csak gyűjtögetek órákon keresztül, egyébként a harcokat sokszor inkább kerülöm. Sokszor a mellékszálakat csinálom, nem a fő kuldetést. Elég nehéz angol tudás nélkül játszani, amúgy hidd el, mindig elolvasom a dolgokat.
2016. ápr. 4. 19:08
5/7 anonim válasza:
A magyarosìtás sokat segìt,èn is leszedtem ès jól működik.
6/7 anonim válasza:
Ez egy politikai háború így, természetesen a király az ellenséged a bombázás közben(előtte nem érdekli hogy milyen tipusú katona vagy) DE, ha segítesz a város bombázásában a csata végén leváltják a királyt valaki másra(több várost is bombázni fogsz, mindegyikkel így lesz).Ez azt jelenti hogy az új király nem vesz el tőled semmit, és az is lehetséges hogy azért ajánl fel egy házat mert a trónra jutattad.(ha az előző királynál küldetést kellet volna).Szóval lényeg a lényeg, bombázd whiterun-t és, nem lesz semmi.És mint az előző is írta nem árt leszedni a magyarosítást.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm emberek, nagyon segítő készek vagytok.
2016. ápr. 5. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!