Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tauriwow bann wtf?

Tauriwow bann wtf?

Figyelt kérdés

Szóval game közben megszomjaztam, és kimentem vízért a konyhába, addig ott hagytam sw-ben a karakteremet...mire vissza értem már nem engedett be, 2 hétre bannoltak. Indoknak annyit írtak:Tippelj

Na, ez kérem szépen mi a rákot jelent? Semmilyen olyan dolgot nem csináltam ami a tauri szabályzatába ütközne -.- szal a kérdés:van olyan akit így bannoltak ki kis időre? Ilyen indokkal? Már írtam nekik mailt, hogy ez mi meg hogy és elvileg max 3 nap után válaszolnak...meglássuk, de engem az érdekel, hogy csináltak-e már mással is ilyet

2016. ápr. 4. 11:57
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem, még nem bannoltak.

Mit csináltál előtte?

2016. ápr. 4. 14:47
 2/8 A kérdező kommentje:
elötte raideltem...épp raid end volt, elmentem deepholmba a vállas encsáért, vissza portoltam sw-be, és utána jött a bann :s
2016. ápr. 4. 14:57
 3/8 anonim ***** válasza:
10%
Elég sokáig játszottam taurin, de sose kaptam ilyet. Pedig egy időben még balf*asz emberektől kreditet is lopkodtam. Meg egyszer behackeltem magam egy ilyen gm helyre, ahol pont bele futottam egy gm-be, de az is csak megdorgált, meg mondta hogy most az egyszer még nem vág ki, mert VIP vagyok. Banolnak random frász se tudja miért. Hát ez a Tauri. :D Hitvány selejt szerver. Ezért nyomom én már csak eredetin.
2016. ápr. 4. 16:16
 4/8 A kérdező kommentje:
nemrég kiírtam fórumra is, hogy akkor ez mi volt...és az egyik adminisztrátor látta, de b@aszik válaszolni. de komolyan, pofám leszakad xD mi ez, hogy indok nélkül bannolgatnak ki embereket? whaa
2016. ápr. 4. 17:11
 5/8 A kérdező kommentje:
megoldódott az ügy, egy jelentéktelen félreértés volt az ok :s
2016. ápr. 4. 23:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Egy törtszervertől mit vársz most komolyan? Alapból, ha teheted inkább menj eredeti szervere, sokkal jobban megéri, kevesebb a bug, stb.
2016. ápr. 5. 08:46
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát ja, de 15 évesen nincs saját keresetem, hogy tudjak venni néhány hónap game time-ot...tudom, h goldal is lehet fizetni, de nem hiszem, hogy 1-2 hónap alatt össze tudnék szedni annyit...szüleim meg így se örülnek, h ezzel játszom :D de az a tervem, hogy nyáron vadászok valami diákmunkát, és abból...csak hát nyár végén fog jönni a legion, és nerfelve lesz a garrison, amiről úgy tudom, hogy könnyű gold forrás :s de majd lesz vhogy :D
2016. ápr. 5. 13:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Kérsz pénzt és veszel gamecardot. Nem olyan nagy összeg és máris normális szerveren tudsz játszani és nem az lesz, hogy te még csak az előző kiegészítőkkel se tudsz normálisan játszani, mikor már kijön az eredetin a legújabb.
2016. ápr. 6. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!