Xbox one szeretném úgy futtatni hogy laptopot használom kijelzőnek de nincs tv-m. Ez okozhat gondot?!
Igazából nem nagyon tudom a pontos választ, de azèrt megpróbálok valamit segíteni.
Azt tudom, hogy ps4-et át lehet tükrözni a kèpet egy androidos telefonra is egyszerűen egy ingyenes alkalmazás segítségével.
(Most nem akarlak lebeszélni az xbox-ról)
Ha a ps4 akkor az xbox one-nak is tudni kéne.(elvégre next gen)
Én is olvastam hogy lehet a win10-re streamelni szóval az is lehetséges. De amit írtam a ps4-el kapcsolatba 100% hogy megoldható xbox one-on is. Ezekre lehet használni tabletet, telefont, pc/laptop..
Ha a google-be beírod, hogy "xbox one screen mirroring to pc" vagy valami hasonló, akkor biztosan találsz megoldást a problémára.
És szerintem HDMI kábellel rá kötheted a képet laptopra anélkül, hogy be kéne valamit állítani az xbox-on. Nekem a ps3-am automatikusan felismeri, hogy milyen kábellel mire van csatlakoztatva, szóval ezt az xbox-nak is kéne tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!