HavanHUN kérdése:
Need for Speed Shift 2 Unleashed aktiválása?
Figyelt kérdés
Helló,
régebben megvettem a shift 2-t (a Tesco-ban), csak akkor még nem nagyon vitte a gép.
Most hogy van egy jó gépem és a barátom eszembe juttatta, úgy gondoltam rárakom. Meg is találtam, de a manual már nem volt benne. Sehol sem találom, pedig abban van a serial, így triviális hogy nem tudok játszani.
Próbáltam már crackeket keresni meg activatorokat, bár abból nem is találtam semmit.
Szóval, ha valahogy, akkor hogyan tudnám aktiválni? Vagy akár csak egy crack is elég lenne, tudnátok küldeni?
Úgy olvastam hogy EA Supportnál lehetne valamit csinálni de ahhoz meg kell mutatnom hogy legálisan van meg nekem amihez kell a cd a tok és a manual de ugye pont hogy a manual hiányzik.
Szóval tud valaki segéteni? :/
2016. ápr. 2. 22:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!