Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sűrgős! Mi lehet az Error?...

Sűrgős! Mi lehet az Error? Wing Over Europe!

Figyelt kérdés

Bele megy a játkba meg minden de amikor rá megyek pl Single akkor ezt dobja ki! De akármire rá mehetek mindig ez van!

[link]

2010. ápr. 5. 13:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát tudni kéne mit ír oda igaz? Angol tudás rulz... XD a lényeg h az említett .dll file hiányzik. Vagy véletlen törölted v fel sem került esetleg máshol van. Nézd meg a CD-n (vagy mounton) amiről telepítetted esetleg próbáld meg manuálisan beszerezni p/p fájlcserélő vagy google hátha másnak is van ilyen baja.
2010. ápr. 5. 14:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát azért naggyából tudok angolul! Azt tudom hogy az elején hogy: Ez az utasítást (azt hiszem) nem sikerült elindítani de... a mittoménmi hiányzik! Ujrainstalálással lehet meg oldani és hejre állítódik a probléma! De nem tudtam mi az a fájl! A játékot le töltöttem és amikor kicsomagoltam akkor is kiirta hogy valami hiányzik! Akkor nem tudom mit csináljak vele! Kösz a segítséget!
2010. ápr. 5. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!