Magic the Gathering kártyapartner?
Figyelt kérdés
Régóta játszom vele, de nem igazán találok mostanában játékpartnereket. Valaki nem lenne vevő erre Budapesten?2016. ápr. 2. 13:50
1/4 anonim válasza:
Van pár egyesület a városban (Metagame, Delta Vision boltokban érdeklődhetsz).
Ha nem találsz mást, írj rám, bár én csak kezdő vagyok, és nincs ultrakomoly készletem sem.
2/4 bladedsentinel válasza:
Én szivesen jatszanek mondjuk nyilvanos helyen, pl metagame idopontot irjal ram es megbrszeljuk
3/4 A kérdező kommentje:
# Írtam privátban!
2016. ápr. 12. 12:35
4/4 anonim válasza:
Én is kártyapartnert keresnék bp-en. Olyan egy éve hagytam abba kb a játékot de már nagyon hiányzik, szóval jó lenne összeülni valalivel vagy kikkel. én 2011 körül kezdtem játszani de inkább régebbi kártyákkal nyomultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!