Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Corki miért "gyengül el" a...

Corki miért "gyengül el" a játék végére?

Figyelt kérdés

Mindenhol ezt mondják,h a játék elején erős,majd a végére elszürkül.

Nem tudom full build körül nekem a 450-500 alaphit + a bónusz sebzések amik átlag ilyen 450+500 kombóban mennek ki lövésekre szal 900-at tépnek nekem nem gyengék,miközbe a passzívból kb gragas ultit tol W-vel irdatlan sebzéssel minden spellel stb.

Nemértem,oké nem GP h 1500-at seez hordóval,1000 q-val,de ezt kiküszöböli minden mása :)

2016. márc. 31. 20:34
 1/1 anonim ***** válasza:
Hiába üt nagyot, ha lassan teszi. Corki nem épít as-t ergo nem üt olyan sokszor és így máris gyengébb, mint egy hypercarry. A kijelentés miszerint elgyengül pedig azért van, mert mid gameben sokkal nagyobb befolyása van a játékmenetre, mint később. Saját magához képest gyengül el,a végén már nem jelent akkora veszélyt,mint a középső szakaszban.
2016. márc. 31. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!