Dragon Age Origins magyarítás?
És hol tudom beállítani.
PS:Steames
Könyvtár - Dragon Age - jobb klikk - tulajdonságok - Nyelv fül - Magyar (Hungarian)
Viszont, ha a "Dragon Age: Origins - Ultimate Edition"-t vetted meg, akkor abban sajnos nincs magyar nyelv. De gyanítom, hogy van ahhoz is magyarítás, keress rá.
Az ultimate edition verzióhoz is van magyarítás, le is mentettem pendrive-ra rögtön, amikor megláttam, ha kell valakinek el tudom küldeni, sajna magyaritasok.hu-n sok magyarítás nincs fent.
A gyakorlatban viszont még nem próbáltam ki, de elvileg működik.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__6314995-v..
Közben gyorsan rákerestem, itt a kérdés az ultimita edition magyarhoz. :D
Az Ultimate Edition-höz készült magyarítást, melyet TBlint készített, innen (bit<pont>ly/1OZuOct) letölthető. A linkelt kérdésnél szereplő SG.hu-s/Dropbox-os link már nem él. A fordítás csak az Ultimate Edition-nel kompatibilis.
Ha a Steames verzió mégsem tartalmazná az alapjáték magyar nyelvi fájljait, akkor innen ( [link] ) letöltheted azokat (#1247).
2016.03.31 - 22:08
A Magyarítások Portálon az összes olyan nem hivatalos fordítás megtalálható, melyet annak készítői beküldtek. Szerintem az elkészült magyarítások legalább 95%-a megtalálható az oldalon. Hivatalos fordítások (magyar nyelvi fájlok), mint például az aktuális játéké, nem kerülhetnek fel, mivel jogi problémákhoz vezetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!