Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van olyan oldal, ami az...

Van olyan oldal, ami az összes létező játékokhoz elérhető magyarítást egybegyűjti?

Figyelt kérdés

Sokáig azt hittem hogy a magyaritasok.hu ilyen, de kiderült hogy nem. Egy rakat magyarítás nincs oda feltöltve, pl. az Assassins Creed Unity-hez is készült elvileg, a magyaritasok.info.hu-ra fel is van töltve, de a magyaritasok-ra nincs.

Szóval van ilyen?

2016. márc. 30. 18:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez a legnagyobb magyarításokat összegyűjtő oldal, a magyarításoknak a legnagyobb része itt megtalálható. Nekem nem tölti be most az oldalt valamiért, ezért nem tudom megnézni, hogy ott van-e rajta. Viszont szerinte a magyaritasok.hu és magyaritasok.info.hu egy üzemeltetőé, tehát az info oldalon találhatunk információt arról, hogy az adott készülőben lévő magyarítás hogy áll, és mikor fog kikerülni a főoldalra, azaz a magyaritasok.hu-ra.
2016. márc. 30. 18:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem hinném, pl. a Unity-nek a magyarítása 4 hónapja kész van, és a magyaritasok.hu-n semmi hír nincs erről. Mass Effect 1 magyarítás sincs fent (csak a javítás), Rise of the Argonauts sem... Kérdeztem tőlük hogy hogyan működik az oldal, miért nincs fent minden, de nem válaszoltak. Na mind1, én kimásolgatom magamnak a nem megtalálható honosításokat.
2016. márc. 30. 21:36
 3/4 Csori96 ***** válasza:

A Magyarítások Portálon az összes olyan nem hivatalos fordítás megtalálható, melyet annak készítői beküldtek. Néhány magyarítás azért nem található meg az oldalon, mert a készítői nem küldték be vagy nem adtak engedélyt a megosztására (pl. AC Unity). Szerintem az elkészült magyarítások legalább 95%-a megtalálható az oldalon. Hivatalos fordítások nem kerülhetnek fel, mivel jogi problémákhoz vezetne (pl. DA: Origins, Mass Effect).

A magyaritasok.info.hu teljesen független a Magyarítások Portáltól. Akkor hozta létre egy srác, amikor az MP néhány hónapra leállt technikai okok miatt. Szerintem az MP helyreállítása óta már egyáltalán nincs létjogosultsága. A fordítások százalékos nyomon követésére, már az MP-n is van lehetőség (Lista). Másrészt a magyarítások véletlenszerűen kerülnek fel az info.hu-s oldalra, alkalmanként a fordító engedélye nélkül.

2016. ápr. 1. 15:31
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Mindent ami nincs a Magyaritasok.hu-n, azt töltöm felfele saját magamnak google drive-ra, hogy ha eltűnik a későbbiekben meglegyen. :D

2016. ápr. 1. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!