Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » [spoiler] Life is strange kérdés?

[spoiler] Life is strange kérdés?

Figyelt kérdés

Miért nem lehet Rachelt és mindenkit megmenteni?

Egyszerűen az egyik szelfinkkel, mert elvileg minden nap csinált egy rakás képet magáról Max, akármelyik napra vissza lehetne menni,

Vagy ha nem szelfivel, akkor Jefferson osztálytermében hátul van egy csoportfotó az osztályról az első sulihétről, azzal is vissza lehetne menni figyelmeztetni.

[link]

Bár mivel megváltoztatnám az idősíkomat, ezért a tornádó elkerülhetetlen. Ez tény.

2016. márc. 28. 18:56
 1/10 A kérdező kommentje:

jajj, az osztálykép mégsem jó.

Rachel még áprilisban tűnt el. Valamiért azt hittem, hogy Kate előtt kicsivel

2016. márc. 28. 19:03
 2/10 anonim ***** válasza:

Jó a kérdés. Ha gyors akarok lenni: Azért, mert akkor semmi értelme nem lenne a játéknak. 20 perc alatt visszamennénk, figyelmeztetnénk, és helló! Senki sem szeretné a játékot.

Értem a kérdést, a logikát, viszont a válasz ez rá.

2016. márc. 28. 19:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Lehet hogy elkerülhetetlen lett volna, a sors kifürkészhetetlen. Szerintem akinek meg kell halnia az előbb utóbb megfog. Amúgy hol tartasz? az egészet végigvitted, mert nem akarok spoilerezni. Ha igen olvasd tovább: Szóval ezért is azt választottam a végén, hogy Cloe meghal és mindenki más megmenekül, mert ő is folyton a halál közelébe került.
2016. márc. 28. 21:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Pont ez a lényege, hogy mivel Max megmentette Cloe életét, azaz babrált az idősíkkal ezért ez természeti katasztrófákat okozott. Azaz ha visszamenne az időbe, hogy megmentse Rachelt, azzal ugyanazt érné el mint Cloe esetében.
2016. márc. 28. 21:52
 5/10 íazazazazaza ***** válasza:

Igen nagyrészt azért amit előttem írtak, meg gondolj bele így mindenképp elérik azt hogy kicsit rosszul érezd magad, jobban hatással van az emberre.

Ha mindenkit meglehetne menteni az kicsit monoton lenne, és megunnád elég hamar. Játék közben nekem is voltak hasonló kérdéseim, de így lett megcsinálva a játék, és szerintem még így is az egyik legjobb storyval rendelkező játék!

Üdv, :D

2016. márc. 28. 22:05
 6/10 A kérdező kommentje:

így van :D várom a következő évadot :D bár ennél jobb úgysem lehet. Pillangóhatás filmeken is látni, hogy van az első rész, meg a többi... az elég béna. De nagyon tetszett nekem is, egy pillangóhatás játék :D tökéletes megvalósítás :D

köszönöm a válaszokat. csak fraaanc... így kb semmi értelme nem volt megkeresnem, hogy hogyan lehet megmenteni Kate-et, vagy barátságosan megoldani a beszélgetést a tengernél a dílercsávóval, meg tulajdonképpen az egész játéknak :D mert az egész végülis egy másik idősíkra került :D franc :D

amúgy én a várost küldtem el a pusztulásba :D de aztán megnéztem a másik végződést is mindenképp persze :)

2016. márc. 29. 00:17
 7/10 íazazazazaza ***** válasza:

Én is a várost áldoztam fel, a józan ész azt mondta hogy azt kéne megmenteni, de a játék elérte hogy megszeressem Chloe-t :D és képtelen voltam őt feláldozni...

Amugy én bízok benne hogy jó lesz a 2. rész, ugye új karakterekkel, teljesen új storyval jön elvileg, hát majd elválik.

2016. márc. 29. 09:31
 8/10 anonim válasza:
Sziasztok.Lenne egy kérdésem.Letöltöttem a játékot és a feliratot is bemásoltam.De sajnos az első rész után a 2.,3.,4.és 5.rész nel hibásan jön elő a fordítás,helyette kérdőjelek és valamilyen kódok jönnek be a magyar helyett...pedig az első részben minden jo...a segitseget előre is köszönöm (a játék nem eredeti,de nagyon végig szeretném játszani)
2016. ápr. 25. 10:54
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát én is törtet nyomtam, és semmi pprobléma nem volt vele :/ fogalmam sincs mi lehet a problem
2016. ápr. 25. 22:31
 10/10 íazazazazaza ***** válasza:

Nem tudom honnan töltötted le a feliratot, én is tört verziót használtam, és ezzel tökéletesen működött:

[link]

Remélem segíthettem :D

2016. ápr. 28. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!