Miért "blokkolja" a CS:GO-mat a saját szerverem?
Régen tökéletesen működött a saját szerverem, igaz otthonról hostoltam, de minden portforward, minden jó volt, haverokkal toltuk, volt, hogy idegenek is feljöttek.
Az új wildfire update óta nem ment a szerverem. Portforward és a mostani IP átellenőrizve, tűzfal kikapcsolva, minden jó, semmit se változtattam, de már átnéztem mindent. Utána jöttem rá, hogy cseszegettem még az indító .bat-ot, és kimaradt, hogy az -ip a lan ip-m és a -port 27015. Ezeket visszaraktam. Így meg valaki fel tud jönni, valaki nem, az én CS:GO-m pedig konkrétan besz*rik. Egy szerverre se enged fel, a konzolom ezt spam-eli folyamatosan: Retrying to connect public(szerveripje)...
Megpróbáltam parancsikonnal indítani, úgyse működött.
start.bat:
srcds -game csgo -console -usercon +game_type 0 +game_mode 0 +map ba_jail_Bravo -tickrate 128 +sv_lan 0 -threads 8 -ip 192.168.0.11 -port 27015 +sv_setsteamaccount ********************** +sv_pure 0
Próbáltam az ip-nél a public ip-met is, amire a többiek csatlakoznak. A steamaccount helyén meg természetesen egy kód van, de azt NEM TESZEM KÖZZÉ!
Aki tudna nekem segíteni, azt nagyon megköszönném. Már mindennel próbálkoztam... Most újra updateltem, meg minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!