Naruto Ninja Storm játékot milyen bevásárló áruházakban lehet venni?
Figyelt kérdés
Még új vagyok a témában,de Mondocon-on voltam és nagyon megtetszett! Szívesen vennék én és szeretnék még 1-2 dolgot tudni róla,szóval pl azokat,hogy hol lehet megvenni,mire van hozzá szükség meg ilyesmik,ha valaki lenne olyan kedves és megírná. :D Előre is köszi!2016. márc. 28. 18:40
1/3 anonim válasza:
PC-re vagy konzolra kellene? Ha gépre akkor Steam-en megtalálod, de ha leírod hogy hanyadik részét szeretnéd, megnézem hogy hol a legolcsóbb most.
Amúgy irigyellek, én sajnos nem tudtam kimenni a MondoCon-ra :(
2/3 anonim válasza:
Azt elfelejtettem írni hogy ha PC-re szeretnéd, azt csak digitálisan tudod megvenni, mert nincs dobozos kiadása.
3/3 anonim válasza:
Nincs, és nem is lesz dobozos verzió, csak digitális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!