Assassins Creed Black Flag kérdések?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A következő dolgokra lennék kíváncsi.
1. Hogyan lehet a hajón lőszert váltani? Mert van többfajta, mindig fullon vannak, de semmilyen gombra nem reagál, hogyan válthatnék.
2. Bizonyos missziók (pl. a Maja kövek, Asszaszin megbízások) amikor megkaptam őket, egy nagy térképen mind láthatóak voltak. Azonban ezt a térképet nem tudom sehogy visszahozni, honnan kellene tudnom hogy hol találom meg ezeket a megbízásokat? Vagy csak véletlenszerűen császkáljak hogy hátha rábukkanok?
2016. márc. 27. 22:26
1/3 anonim válasza:
Mutatja a tèrkèp,hogy hol vannak a megbìzások. Neked lehet ki van kapcsolva,nèzd meg.
2/3 anonim válasza:
Ha célzol akkor a sima golyót lövi de ha csak elnézel oldalra és lősz akkor a nehéz lövedéket. A mortarhoz meg külön gomb van.
3/3 A kérdező kommentje:
Időközben rájöttem mindenre, de nagyon köszönöm a válaszokat! :)
2016. márc. 30. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!