Witcher 3 spoileres!?
Figyelt kérdés
Az a kérdésem , hogy ha végig közömbös voltam Triss-el és a most vagy soha küldetés előtt nem kértem még meg ,hogy jöjjön el segíteni kaer morhen-be , és végül elhajózott akkor van rá lehetőségem valahogy még ,hogy beszéljek vele , vagy teljesen eltűnik a játékból eztán?2016. márc. 27. 20:10
1/4 anonim válasza:
Nekem úgy volt, hogy amikor elhajózott előtte megkertem hogy maradjon de utána végül elengedtem és amikor a kaer morhen-i csata volt akkor kérés nélkül megjelent ott de utána már nem tudtam vele beszélni.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ , nekem az a bajom , hogy mikor odamentem hozzá rögtön jött ezzel a küldetéssel és úgy voltam vele , hogy majd utána megkérdezem a segítséget , csak , hogy elhajózott így nem volt alkalmam rá, mind1 majd kiderül akkor.
2016. ápr. 1. 21:29
3/4 anonim válasza:
Nem, t'om, nekem is elhajózott, de aztán mégse szállt fel, megfarkaltam a világítótoronyban és csak utána léptett le kaer Morenbe. Apropó Kaer Moren, oda hogy lehet eljutni? Én még nem találkoztam a kaer morenes küldikkel...
4/4 anonim válasza:
Utolsó gondolom azóta már megoldódott a dolog de ha mégse akkor a főküldetés előrehaladtával tudsz eljutni oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!