Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lányok közül ki szeret PS-en...

Lányok közül ki szeret PS-en (x-boxon) játszani?

Figyelt kérdés

Én is lány vagyok,és én nagyon szeretek. Nekünk x-box van, pedig PS-t szerettem volna(nem én választottam, mi legyen).

ÉS így egy csomó mindennel nem tudok játszani, de ami van az is jó.:)

Ja meg TheVr-t szoktatok nézni? Én nagyon bírom őket, főleg Pisti Cat Mario végigjátszását:D

2016. márc. 27. 17:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a feleségem meg a nagylányom szeretik az Xboxot, a fiammal inkább PC-sek vagyunk.
2016. márc. 27. 18:04
 2/7 íazazazazaza ***** válasza:
100%

Hát igen, tekintve hogy elég sok ps exclusive játék jön ki, amik ráadásúl egyre jobbak, el tudom képzelni a helyzeted :D

Különben nem tudom ez miért kérdés még mindig ? :D egy fiatal lány vagy akár egy felnőtt nő miért is ne játszhatna ? A baráti körömben kb mindenki játszik, ha nem is az a 24/7-ben de érted... :D

TheVR ? hm, szoktam őket nézni bár azt érzem hogy egy két videónál kezdenek kicsit túlzásba esni, túlságosan megjátszák magukat vagy nem is tudom(főleg Pisti, de azért nem minden esetben igaz) és ettől eltekintve nincs velük bajom, néha jót tesz ha kisütnek agyilag xD

Inkább a Tech részét szoktam nézni, de ha van valami játék amire kíváncsi vagyok és nekik van róla végigjátszás, és én épp nem tudom kijátszani akkor náluk szoktam végignézni :)

Üdv, :D

2016. márc. 27. 19:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én PS4-en játszom, szerencsére ezt választottuk Xbox helyett. :D 23 éves vagyok, semmi gond nincs ezzel, bármilyen korban lehet játszani. Ugyan olyan, mint megnénzi egy filmet, az sincs korhoz, vagy nemhez kötve.
2016. márc. 28. 03:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Ismerkednék játékos lányokkal. :) (ez így kicsit furán lett megfogalmazva XD)
2016. márc. 28. 07:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekünk xbox van :) én nagyon szeretek játszani rajta
2016. márc. 28. 13:32
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:)

Annyit még hozzáteszek hogy tudom, hogy nincs korhoz/nemhez kötve, nem is azért kérdeztem, hogy megbizonyosodjak bármiről is:)

2016. márc. 28. 19:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Igaz, fiú vagyok, de néhány lány ismerősöm szintén játszik. Az egyik pc-s, a másik kettő konzolhoz szokott hozzá sajnos :(

Megrögzött PC-s, 15f

2016. ápr. 6. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!