Tudtok mondani nekem PC-re játékokat?
Ha létezik ilyen akkor elgondolkodtató érdekes történetű legyen (nyomozós is lehet) olyan ami megmozgatja az agyat de van benne akció, feszültség stb...
A válaszokat előre is köszönöm szép napot mindenkinek és vigyázzatok magatokra kellemes ünnepeket :)
Life is Strange-t mindenképp told ki :D
Sok kérdésnél leírtam már ezt a játékot, mert szerintem egy remekmű :D
Ha érdekel a story akkor nagyon röviden:Egyetemi diák vagy egy fotós főiskolán és rájössz hogy visszatudsz menni az időben de csak keveset meg azért vannak gondok, de nem spoilereznék :D
A játékban kell nyomozni, van hogy be kell törni, meg stb, elég akció dús is, de persze az "erődön" van a hangsúly hogy hogyan is használod fel.
Ja és ez a másik amiért tetszik, ugyanis a döntéseiden alapszik a játék, jó persze a fő story ugyan az de elég ütős, és azért rossz visszahallani néha 1-2 "rossz" választásodat.(bár nincs olyan hogy rossz mert a döntésekre épül tehát inkáb mondanám úgy h nem annyira erkölcsi döntést hoztál :D)
Annyira jók a szinek a zene, passzol minden, és elhiszed kb hogy ez meg is történhetne, és a játék konrétan eléri hogy már-már kötődj a karakterekhez.
Én azután hogy kijátszottam még elég sokáig a hangulatában voltam annyira megfogott :D
Remélem tudtam segíteni.
Kellemes ünnepeket!
Üdv, :D
Történet orientált:
The Wolf Among Us
The Life is Strange +1
Nyomozós (jó sztorival):
L.A. Noire
Murdered: The Soul Suspect
Kb minden Tell Tale Games (Wolf among us, life is strange, the walking dead stb).
Brothers - A tale of two sons
Legtöbb point and click játék (pl memoria)
valiant hearts
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!