Valaki tud segíteni az MCL Editorban?
Figyelt kérdés
Sikerült letölteni,de hiába nézek meg 20 videót,nem megy,csak egy kép van castielről,és natanielről,és mindenhol csak annyit ír,hogy name,rámegyek a nyelv kiválasztására,úgyszintén azt írja ki,hogy name,valahogy így:{{name}} ,és mindenhova ennyit ír,nem tudok semmit se kiválasztani,valaki ért hozzá,mert ha igen,segítsen,a válaszokat előre is köszönöm!#Csábításból jeles történet
2016. márc. 26. 17:50
1/3 anonim válasza:
Szia!
Nekem is ez volt.Elsőnek próbáld meg újra tölteni,de,ha ez enm válik be másold ki a linket és egymásik böngészőnél nyisd meg.Nekem a foxal nem ment aztán a Chrommal meg igen.Vagy próbáld az egészet újra letölteni.Remélem tudtam segíteni. :)(Viszont eltudndád küldeni privibe a linket,kérlek)
2/3 A kérdező kommentje:
Én sem a google chrome böngészőt próbáltam,remélem csak ez a baj,amúgy én a G-portálnál töltöttem le,Miharu videójában is az volt,hogy onnan jó,kipróbálom ,amit írtál,köszi a választ! :)
2016. márc. 29. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!