Tomb raider legend-nek van másik verzio-ja?
Figyelt kérdés
http://i. Neoseeker.com/p/Games/PC/Action/Adventure/tomb_raider_legend_profilelarge. Jpg2010. ápr. 4. 13:49
1/15 anonim válasza:
Ha lenne egy normális link,talán kapnál választ is.
5/15 A kérdező kommentje:
vagy ez csak egy kiegészítés lehet?én nem tudom
2010. ápr. 5. 19:13
6/15 anonim válasza:
A jó ég áldjon meg. Ez kb olyan mint h "a fable lost chapters meik kiegészítö?" Ez csak egy utónév már nem azért. NINCSEN (szivesen : DeRiL
7/15 A kérdező kommentje:
de azért videot is láttam már rólla
2010. máj. 7. 16:46
8/15 anonim válasza:
szerintem van, deril meg csíra
9/15 anonim válasza:
na rájöttem erre a verzióra, mikor az elején állítod a felbontásáta játéknak, még a windows-ban, akkor van olyan h "next generation" na ez az..
utolsó voltam.
10/15 anonim válasza:
A linkelt képeken még az "alfa" stádiumban volt a játék, sajnos végül nem ilyen maradt Lara, és néhány pályát is kivágtak belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!