Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Cs:go-ban kaphatok VAC-ot, ha...

Papics kérdése:

Cs:go-ban kaphatok VAC-ot, ha [. ] (többi lent)?

Figyelt kérdés
Ha jól tudom, akkor a vac úgy működik, hogy végig fut a gépeden, hogy van e rajta valami program, ami befolyásolhatja a játékot. Nekem csak a CS:GO van fönt, a cs 1.6-ot le torrenteltem, és ahhoz van hackem, nem tagadom. Viszont a vac minden valve játékra hatással van, tehát ha végig fut a gépemen és megtalálja a cs 1.6-os hacket, ami nekem nincs meg, de az eredeti cs 1.6-hoz működik, akkor kaphatok Valve Anti Cheat bannt?

2016. márc. 24. 17:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Elméletileg igen, de gyakorlatilag nem biztos. Azért igen, mert ellenőrizhetik a gép tartalmát, de nem feltétlenül bannolnak miatta. A VAC főleg a futó játékot figyeli, így ha Valve-vel kapcsolatos tört játékot futtatsz, lehetőleg a Steam ne fusson.

Próbáltam nem kiskapuként szemléltetni, és promotálni hogy akkor lehet ezerrel hackelni. Ha tévedek, úgyis téged bannolnak, mert te kockáztatsz.

2016. márc. 24. 18:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor nem futtatom a steam-et játék közben, de a legjobb megoldás ha nem is hackelek :DD Köszönöm szépen a tanácsot! :)
2016. márc. 24. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!